Minden egyes fegyver TTK ideje egy másodpercnél kevesebb, de fél másodperc, mire észreveszed az ellenfelet. Vagyis ez elég, hogy halott legyél.

Bár alapvetően probléma van az utóbbi időben a Rainbow Six: Siege skinekkel, most egy konkrét példát is tudunk mutatni, ami ráadásul a legújabb frissítés után lett különösen nagy gond. Az Operation North Star frissítés elindulásával ugyanis új skinek, uniformok jelentek meg a játékban, melyek úgy tűnik

rövid időre szinte láthatatlanná teszik a játékosokat.

A problémát egy esport csapat, a TeamQueen egyik tagja, Miss Marie R6 vetette fel és mutatta be a Twitteren. Amint a képen is látható (illetve nem látható), a szemben álló ellenfél, az új North Star skinben szinte teljesen beleolvad a környezetbe.

A Rainbow Six Siege elemző és kommentátor, Jess „JessGoat” Boldent szerint minden egyes versenyen kéne legyen olyan uniform, amit banolni kéne.

„Amikor minden egyes fegyvernek egy másodpercnél rövidebb a TTK (time to kill) ideje, fél másodpercet vesz igénybe egy játékos észlelése. Ez azt jelenti, hogy már meghaltál” – mondta. Bolden azt is elismerte, hogy ilyen javítás nélkül ez a probléma

„potenciálisan több tízmillió játékost érinthet”.

Jön a megoldás.

Ahogy arról nemrég mi is részletesen beszámoltunk, a Ubisoft már dolgozik a játékosok láthatóságának megoldásán azzal, hogy körvonalakat rendelnek a skinekhez.

„Tudjuk, hogy bizonyos operátor skinek közismerten beleolvadnak a környezetekbe, és ez olyan helyzetekhez vezetett, amikor a játékosok igazságtalan hátrányos helyzetben voltak” – írták.

A változást a tervek szerint a Rainbow Six Siege hatodik évének harmadik évadában kívánják bevezetni. Hát, épp itt az ideje. Te találkoztál már a problémával.

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×