A Fifa 21 remekül rámutatott tengernyi kisebb-nagyobb hibára, amit érdemes lenne átdolgozni. Ma 5 komolyabb hibapontra hívnánk fel a figyelmet.

Ha hibákról esik szó, sajnálatos módon tengernyi a merítésünk. Minden játékostársat más kerget az őrületbe, azonban létezik néhány probléma, ami komolyabb erővel hatol az idei cím szövetébe. Ebből kívánunk 5 jelentőset bemutatni, ezzel is felhívva a kanadaiak figyelmét: lenne min fejleszteni a következő FIFA-ra. 3-4 hónap még mindenképp a csapat rendelkezésére áll,

reméljük eredeményesebben töltik el, mint egy éve ilyenkor.

Kíváncsian várjuk a témában a ti gondolataitokat, gondjaitokat is. Terítsük ki a frusztrációnkat indukáló kártyákat!

1. Menőbb grafika, illetve mechanizmusok

Nektek nincs olyan érzésetek, miszerint évek óta alig változik valamennyit a grafika? – Erre nevezték ki ellenpontnak a Next-Gen kiadásokat, azonban érzésem szerint ezek sem hoztak kimagasló áttörést. Az ütközések, különféle párbajok esetében elvitathatatlan a fejlődés, na meg persze feljavítottak néhány nagyobb kaliberű játékost, de ez nagyon kevés a hosszú évek óta stagnáló grafikai oldalon.

2. Erősebb szerverpark

A játékmód, melynek neve Ultimate Team szinte teljes mértékben az online párharcokra épít. Innen akaszthatjuk le a legkomolyabb jutalmakat, illetve itt szerezhetünk felhasználható előnyt jelentő tapasztalatokat is. Évek óta idegrendszeri problémát sokaságához vezet mégis ez a tér! Ennek legkézzelfoghatóbb oka, mikor egy-egy markáns téttel bíró csatát a szerverek túlterheltsége dönt el. Masszív fejlesztésre szorulnak, idén is rengeteg probléma született ebből. Persze ide ki kéne nyitni a pénztárcát, illetve mélyen belenyúlni. Bizonyára nem lenne két fillér megnövelni az amúgy is hatalmas parkot. 

3. A Karrier Mód további ráncfelvarrása

20-25 évvel ezelőtt még gondolati síkon sem létezett az UT módozat. Azokban az időkben kezdett el szépen terjeszkedni a Fifa, melynek egyik legfőbb hírnöke a Karrier Mód volt. Imádtuk kedvenc valós csapatainkat istápolni, intézni a gazdasági részt, de legalább annyit bizonyítva a virtuális gyepen! Aztán 2013-14 környékén elkezdődött eltolódni a hangsúly. Jelenleg ott tartunk, hogy alig-alig találunk olyat, aki hosszan belemerülne a Karrier Mód rejtelmeibe, méltatlan egy helyzet. A FUT helyett talán ide kellene összpontosítani az editálási opciók sokaságát. Legyenek személyre szabhatók a mezek, stadionod, témák. Haladunk efelé, de hangyányi léptékben.

4. Volta helyett/mellett Journey mód visszahozása

Nem is feltétlenül Journey névben kell gondolkodni, de Alex Hunter kalandjai új ízt adtak a címnek, melyet egy klasszikussá vált, tehát a múltból visszaemelt Volta focimód váltott. Nagyon jó ötletnek tűnt, hiszen Kampányban itt is lehet részünk, természetesen sztárokkal kikövezett úton. Jól hangzanak az említettek, de valahogy teljes erőtlenségbe csapott ez az indítvány, engem alig pár órára volt képes lekötni. Közelébe sem érhet a hajdani Fifa Street élménynek.

5. A Weekend League ne számítson a Rivals pontok esetében

Sokak nagy megrökönyödésére idén a Weekend League meccsek bizony bele számítanak a Rivals meccsszámlálójába. Igen, ugyanis kaptunk egy heti számlálót, mely 30 meccset engedélyez letolni, ha pontokat kívánunk a rank-rendszerben. Teljesen logikátlan, érthetetlen húzás volt ez az EA részéről. Kérjük vissza a régi rendszert!

Nálad mi verte ki leginkább a Fifa 21-ben a biztosítékot?
https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×