A Razer Raptor legújabb verziója immáron THX tanúsítvánnyal hódít.

A Razer a mai napon bejelentette többszörösen díjazott gamer monitorának legújabb verzióját, az új Razer Raptor 27-et. 165 Hz-es kijelzőjével és 1 ms-os válaszidejével a Raptor 27 teljesíti napjaink nagy képkockasebességű és nagy felbontású AAA játékcímei által, a képminőséggel és a sebességgel szemben támasztott igényeket.

A Razer Raptor 27 a világ első PC monitorja, amely több mint 400 egyedi teszt teljesítésével megszerezte a THX tanúsítványt, garantálva, hogy a lenyűgöző képminőség és részletgazdagság érdekében a színek, a tónusok és a képek pont úgy jelennek meg, ahogyan azt az alkotóik elképzelték.

A 165 Hz-es képfrissítés melletti megnövelt folyamatosságot az új Razer Raptor 27 nagylátószögű IPS-kijelzője biztosítja, amely QHD (2560×1440) felbontással büszkélkedhet, és mind az AMD FreeSync™, mind az NVIDIA G-Sync™ adaptív szinkronizációs technológiát támogatja. 95 százalékban lefedett, széles DCI-P3 színtartományával, valamint HDR400 képességével a Razer Raptor 27 mély feketéket és élénk színeket kínál, amelyek új vizuális magaslatokba repítik a játékot, a termelékenységet és a szórakozást.

 

Az új Razer Raptor 27 elegáns matt-fekete bevonatú, kovácsolt alumínium talpával, csúcsminőségű texturált szövet hátlapjával, illetve a hátoldalon futó beépített kábelvezető csatornáival megőrzi elődje méltán népszerű kialakítását. A látványt a Raptor 27 Razer Chroma RGB világítása teszi teljessé, amely akár 16,8 millió színt és széleskörű – más Synapse 3 kompatibilis eszközökkel szinkronizálható – fényhatásokat tesz lehetővé. A még jobb élmény érdekében a felhasználók közvetlenül a Razer Synapse 3 szoftver segítségével módosíthatják a Raptor 27 beállításait, például a színt, a kontrasztot, vagy a fényerőt.

A maximális rugalmasság érdekében a Razer a Raptor VESA adaptert is forgalomba hozza: ez a külön megvásárolható, az összes Raptor modellhez használható, ultravékony tartó egy VESA-kompatibilis rögzítőlemezzel bővíti a Raptor monitor hátoldalát, amely a beépített alapegységet helyettesítve lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Raptort egy általuk választott VESA-kompatibilis állványra vagy konzolra szereljék fel.

Az új Razer Raptor 27 a mai naptól előrendelhető  €999,99-os (~356 000 forintos) ajánlott fogyasztói áron, a Razer Raptor 27-hez tartozó Razer VESA monitortartó adapter pedig 70 eurós (25 ezer forintos) árcédulót kapott.

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×