Három évvel az első crossover után Thanos visszatér egy megvásárolható és feloldható skin formájában. Itt van minden, amit tudnod kell, hogy megszerezd.

Nem tartott sokáig az Epic Games számára, hogy megerősítse: Thanos visszatér a Fortnite világába, miután a szivárogtatók felfedték a hírt. Azonban ahelyett, hogy újra behoznák ugyanazt az LTM módot, a játékosoknak esélyük lesz megszerezni a Thanos skint úgy, hogy versenyeznek a Thanos kupán. Ezt követően mindenki számára elérhető lesz a skin a Shopban.

Így oldhatod fel a Thanos skint a Fortnite-ban.

Hogyan lehet megvenni Thanos skint?

A Fortnite Thanos skin magyar idő szerint június 27-én, vasárnap hajnali 2-tő lesz elérhető az Item Shopban. Ebben az esetben csak annyi a dolgod, hogy megveszed és megvan a skin.

Hogyan lehet bekerülni a Thanos Kupára, hogy felold a skint?

Thanos visszatérésének megünneplésére az Epic Games egy izgalmas új tornát, a Thanos Kupát is meghirdette. Ez csak azoknak a játékosoknak érhető el, akik legalább 30-as szintűek és a fiókjukban engedélyezték a kétfaktoros hitelesítést.

A szabályok egyszerűek: a duóknak három órán belül 10 meccset kell játszaniuk. Minden győzelem 42 pontot ad a csapatnak. Persze a többi csapat is kap pontot, csak kevesebbet, attól függően, hogy hol végeztek. Részletek az Epic Games oldalán.

Thanos Cup jutalmak

A dicsőség mellett a legjobban teljesítő csapatok megkapják a Thanos Outfitet és a Back Blinget, amelyet Avengers: Endgame inspirált. Aki szerzett legalább 8 pontot, egy Thanos Watches! Spray-jel lesz gazdagabb. Vígaszdíj.

Fortnite Thanos Cup kezdete

A Fortnite Thanos Cup június 21-én, hétfőn kezdődik, és csak három órán át tart, amint azt fentebb említettük. Ha ezt kihagyod, már csak az Item Shopban veheted meg a skint.

Te kipróbálod a kupát?

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×