Sajnos nem sokat fog számítani az, amit már elértünk a Rainbow Six: Siege-ben.

Bár azt talán már mindenki tudja, hogy a Rainbow Six Extraction egy teljesen különálló játék lesz, az operátorok gyakorlatilag ugyanazok, mint akiket a Rainbow Six Siege-ből ismerünk. Annak ellenére azonban, hogy az évek alatt sok eredményt értünk el a Siege-ben, ez az Extraction során az operátorok tekintetében nem sokat fog érni.

A Rainbow Six Extraction operátorokat még akkor is fel kell oldani egyesével, ha már megvan nekünk a Siege-ben.

A Rainbow Six Extraction egy hamarosan megjelenő PvE játék, amely a Rainbow Six videojáték-univerzumban játszódik. Míg a Rainbow Six Siege a PvP-harcról szól, ez az új játék egy zombik elleni PVE-élmény, amely nagymértékben kibővíti a korábbi „Outbreak” játékmódot.

Most az is kiderült, hogy mivel ez egy külön játék, minden Siege operátort újra meg kell szereznünk benne, mivel annak teljesen különálló ökoszisztémája van. Mindezt annak ellenére, hogy alapjaiban ugyanaz, mint a Rainbow Six Siege.

Hogyan oldhatjuk fel a Rainbow Six Extraction Operátorokat?

A Rainbow Six Extraction operátorok megszerzése nagyjából pont olyan lesz, mint a Siege-ben. Mondhatjuk úgy is, hogy nulláról kell kezdeni az egészet.

„Nyilvánvaló, hogy mindkét játék ugyanazokra az alapokra épül, de két különböző játékról van szó” – magyarázta a Rainbow Six Extraction kreatív igazgatója, Patrik Méthé a Play For All interjúban. „A [Rainbow Six Extraction] egy önálló játék, saját ökoszisztémájával, így a haladás szempontjából nincs közvetlen kapcsolat az Extraction és a [Rainbow Six Siege között.]”

 

Ez tehát azt jelenti, hogy ha például Hibanával akarunk játszani, akkor újra fel kell oldanunk a karaktert, a hagyományos módokon. Például a Shopban pénzért, vagy a játék során gyűjthető in-game kreditért, mint a Renown.

A Rainbow Six Extraction már előrendelhető PC-re és konzolokra a hivatalos weboldalon keresztül, 59,99 dollárért, ami nagyjából 18 ezer forint. A játék 2021. szeptember 16-án jelenik meg.

Te kipróbálod?

https://leet.hu/?s=chibi&post_type=product

×