Nagyon sok rajongó várta, hogy a Nintendo az E3 alatt rántja le az új konzolról a leplet. A bejelentés nem érkezett, de Bowser mindenkit megnyugtatott.

Az idei E3 alatt valószínűleg nagyon sok rajongó várta, hogy a Nintendo egy új konzollal rukkol elő. Ehelyett az előadás során csak játékokba kaptunk betekintést és egyelőre híre nincs az új konzolnak. Doug Bowser, a Nintendo amerikai elnöke a Washington Postnak nyilatkozott ezzel kapcsolatosan.

A cég elismerte, hogy folyamatosan azon dolgoznak, hogy a saját technológiájuk fejlődjön, de elsősorban a játékélmény javításával foglalkoznak.

„Mindig figyelemmel kísérjük az újfajta technológiákat és, hogy azok hogyan tudják befolyásolni a játékmenetet. A technológia mindig a játékélményt szolgálja és , hogy azt fejlessze. Ha érkezik egy új módszer, azt hogyan vezeted bele a mostaniba? Beleépíted a mostani konzolba, vagy készítesz egy teljesen újat?” – nyilatkozta Bowser

 

A válasz tehát egyértelmű lehet. Egyelőre megpróbálnak mindent kisajtolni a jelenlegi konzolból, de érződik, hogy már a mostani Switch keveset tud, akkor bizony érkezhet a Switch Pro. Emellett Bowser azt is kiemelte, hogy szeretnék megváltoztatni egy konzol életciklusát. Valószínűleg a jövőben már olyan konzolokat akarhat létrehozni, amelyek hosszabb ideig is kényelmesen ellesznek a piacon.

Te mire számítasz a Nintendotól?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×