Fél lábon is kibírjuk!

Júniusban már többször felmerült egy új PUBG pálya érkezése. A pletykák alapján számíthattunk arra, hogy ezek közül a „Tiger” kódnévre hallgató példány már akár ebben a hónapban megérkezhet a tesztszerverekre. Nos, nem is kell tovább várnunk, a fejlesztők szerdán el is árulták a debütálás időpontját.

 

Több szempontból is örömmel tölti el a közösséget a pálya érkezése. Miramar óta ez az első 8×8 méretű térkép, éppen ideje volt már. A másik funkció, melyet sokan várnak, az a respawn rendszer megérkezése, hiszen így nem kell egyszerre a kilépés gombra kattintanunk, ha nem úgy jönnének ki a dolgok.

Hogy pontosan mit takar ez a funkció, azt maguk a fejlesztők sem ismertették. Néhányan a Warzone Gulagjára emlékeztető funkciót várnak, míg mások egy egyszerűbb, DM-re emlékeztető opcióban reménykednek. Sokat már nem kell várnunk, hiszen július 7-én már a PC-s éles szerveren lehet Taego, de a konzolos játékosoknak is csak július 15-éig kell kibírniuk. A tesztszerveres debütálás értelemszerűen korábban is megtörténhet.

Ti várjátok az új pályát?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×