Rengeteg tartalommal megtömték a fejlesztők.

Ahogy az lenni szokott, a szezont megelőző napokban a fejlesztők ismertetik a következő Battle Pass felhozatalát is. A Season 4 ezúttal is rengeteg új kozmetikai tárgyat hoz magával. A 100 szintből álló Pass két új fegyvert, egy új Operátort, 20 egyedi Weapon Blueprintet és több mint 30 Operator skint és egyéb kiegészítőt tartalmaz majd.

Ismerőseinknek ezúttal akár oda is ajándékozhatjuk a belépőt!

Több játékban is megismerkedhetünk már a Battle Pass gift lehetőségével, így a Call of Duty fejlesztői sem szeretnének kimaradni a buliból. A Season 4 kezdetétől a Pass mellett akár a Store csomagokat is megvásárolhatjuk az arra érdemes ismerőseinknek a Black Ops Cold War felületén (később Warzone-ban is elérhető lesz majd!).

Az alábbi módon teheted ezt meg a fejlesztők elmondása alapján:

1. Látogasd meg a Battle Pass menüt vagy a COD pontokért megvásárolható Bundle szekciót a Store menüben. Ekkor a képernyő alján megjelenik egy in-game segédlet, mely elmagyarázza a gifting procedúrát.

2. Kétfaktoros hitelesítés szükséges a Battle Pass vagy Store csomagok ajándékozásához. Ha ezt eddig nem aktiváltad volna be, akkor az in-game segédlet ebben is segíteni fog majd neked. Amennyiben be van már kapcsolva, akkor nyugodtan skippelheted is a dolgot.

3. Ezután válaszd ki a megfelelő ismerőst az Activision Friends listából. Igen, ez azt jelenti, hogy platform és régió függetlenül tudsz majd ajándékozni!

4. Ha megfelelő mennyiségű COD ponttal rendelkezel, akkor az ismerősöd már meg is kapja az ajándékot a művelet leokézésa után.

Te megleped valamelyik ismerősöd egy belépővel?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×