Legutóbbi PUBG szavazásunk során arra voltunk kíváncsiak, mely fegyvert és pályát preferáljátok leginkább? Íme, az eredmények.

Nem is olyan rég, egy érdekes kísérletet indítottunk. Készítettünk egy szavazást a magyar PUBG közösségen belül, ahol arra voltunk kíváncsiak, hogy ti, a magyar közösség tagjai, mely PUBG fegyvert, illetve mapot preferáljátok leginkább. Persze lehet, hogy erről az egészről lemaradtál, ám ha szeretnéd, még szavazhatsz. Végülis a kedvenc fegyverek és mapok aránya folyamatosan változhat.

Azonban ma, az eddig beérkezett szavazatok alapján megmutatom, mire szavazott a közösség.

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a szavazatok, ami kiválóan reprezentálja, hogy milyen fegyvereket szerettek használni. Minkét szavazásra nagyjából egyenlő arányban érkeztek szavazatok, több mint 200 szavazat érkezett. Egyértelmű, hogy ez a szám nem reprezentálja a teljes magyar PUBG közösséget, de reméljük valamelyest képes a mostani trendekről.

A magyar közösség kedvenc PUBG fegyvere

M416

A szavazás során az M416 egyértelmű első lett, a résztvevők 30 százaléka szavazott rá. Őt követte második helyen az Mk14, de beelőzni nem tudta volna. Úgy tűnik, hogy az M416 a játék kezdete óta a magyar játékosok kedvence, pedig sokat változott a fegyver a megjelenés óta. Íme, a top 5 fegyver:

  • M416
  • Mk14
  • AUG A3
  • Beryl M762
  • AKM

A legkevesebb szavazat a Skorpionra érkezett.

A magyar közösség kedvenc PUBG pályája

Erangel

A jó öreg Erangel helyét egyetlen pálya sem tudta átvenni az évek során a kedvenc pályák rangsorában. Egyértelmű volt az eredmény, hiszen 49 százalék szavazott erre a mapra. A második helyen Miramar áll, őt követi Sanhok. Valamiért Paramo kapta a legkevesebb szavazatot, a Range-re senki nem szavazott.

Neked is ez a kedvenc fegyvered és pályád?

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×