Készen álltok, hogy a Diablo II Resurrected visszarepítsen benneteket a gyerekkorotokba?

A Diablo II Resurrected idén szeptemberben, a nagy FPS roham előtt hozza el a földi poklot felújított formában. Ez sok embert nosztalgikus érzésekkel tölthet el. A Blizzard végre bejelentette a Diablo II Resurrected megjelenési dátumát, a játék pedig hamarabb jön, mint gondolnád.

A Diablo II Resurrected 2021. szeptember 23-án jelenik meg konzolokon és PC-n.

Felújított 4K grafikával, új játékmenet-fejlesztésekkel, mint a kibővített stash, chatszobák és lobbik, valamint a kereskedelem és minden más, amiről az eredeti klasszikus ismert volt. És igen, a Diablo II Resurrected a Lord of Destructionre (egészen pontosan a v1.13-as verzióra) épül.

Az új trailerben az Xbox One nem szerepel platformként. Ez azért furcsa, mert a Blizzard nemrég azt nyilatkozta, hogy a DIIR a jelenlegi és következő generációs konzolokra és PC-re fog megjelenni. Emellett a trailer nem igazán mutatta be, hogy hogyan fut majd a játék konzolokon. Sokkal több információt szeretnék látni arról, hogyan fog működni az inventory rendszer.

Augusztusban nyílt bétatesztet tartanak minden platformon, de a Necromancer és az Assassin nem lesz játszható a teszt során.

Ha nem ismernéd a Diablót

Az eredeti Diablo II anno 2000. június 29.-én jelent meg és a debütálás napján 184 000 példányban kelt el. A játék globális eladásai két hét után elérték az 1 millió példányt, másfél hónap után pedig a 2 milliót. Ezek a számok akkor hihetetlen jók voltak. Emellett rengeteg díjat is kapott, amit el is hiszek, hiszen kiskoromba mindig láttam, ahogy a barátom szinte megszállottja volt a játéknak. 2001-ben például az Év játéka volt.

Remélhetőleg mindent elsimítanak a játék megjelenéséig.

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×