Ezen a találkozón valószínűleg a legnagyobb Witcher rajongók gyűlnek majd össze. Lesz ne mulass, az biztos, persze csak online.

Úgy tűnik, hogy hamarosan egy külön rendezvény jön létre azok számára, akik imádják a Witcher játékokat és egyáltalán a könyvek és játékok világát. A CD Projekt Red és a Netflix elárulta, hogy közösen létrehozzák a hivatalos WitcherCont. A két vállalat ugyanis régóta együttműködik Andrzej Sapkowski könyvein alapuló termékeken, így ez csak idő kérdése volt. Az online eseményre július 9-én kerül sor a Netflixen. Nem sokat tudunk arról, hogy mit is láthatunk az első WitcherConon, de az biztos, hogy

új Witcher játékbejelentés nem várható.

A CD Projekt Red az esemény weboldalán egyértelműen kijelentették, hogy a rajongók nem reménykedjenek abban, hogy friss játékot jelentenek be.

A weboldal szerint „A WitcherCon a The Witcher virtuális ünnepe!” Ezt az online eseményt a Netflix és a CD Projekt Red YouTube és Twitch csatornáin is közvetíteni fogják.

Itt aztán mélyen belemerülnek a The Witcher játékok, az élőszereplős sorozatok, az anime filmek és egyéb termékek készítésébe, beleértve a kulisszák mögötti exkluzív felvételeket is. Lesz interaktív beszélgetés is, soha nem látott tartalmakkal, történetekkel.

Kár, hogy nem fogunk hallani egy új Witcher játékról, de nyilván most inkább a Cyberpunk 2077-re koncentrálnak. Még mindig…

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×