Verratti tökéletes linkje megérkezett a játékba. Florenzi ezúttal nem a megszokott jobbhátvéd poszton, hanem CDM lappal vág neki a játék hátralévő részének.

Második napján is túl vagyunk a 2021-es Európa Bajnokságnak, ahol sajnos elsőként nem a fociról, hanem egy tragédiáról kellett szóljanak a hírek. Szerencsére a dán labdarúgók és az orvosi stáb hamar reagáltak az esetre és Eriksen állapotát stabilizálni tudták. A hét órás tartalmat ennek ellenére nem halasztotta el az EA és kiadta a következő FoF SBC-t, amit Florenzi kapott.

Az olaszok már egy győzelmet be is zsebeltek a Törökországi nyitó meccsen, így egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy továbbjussanak a csoportból. Ellenfeleik a torna hátralévő részében Svájc és Wales lesz, akik a tegnapi napon nem mutattak semmi komolyat a pályán. Az Azzurinak, így minden esélye megvan arra, hogy továbbmenjen a csoportból ezzel pedig Florenzi lapja fejlődjön.

Az idén a PSG színeiben futballozó harminc éves labdarúgóért három csapatot kell befizetnünk. Egy 87-es, 86-os, valamint egy 84-es SBC vár teljesítésre, ha a végén Florenzi lapját akarjuk a csapatunkba tudni. Az ára így zsetonra átszámolva közel 380-400 ezer között mozog.

Florenzi

Már azon meg se lepődünk, hogy miden értéke 90 fölött van. H/H work rate mellé Unique body type. A gyorsasága, labdavezetése, lövései védekezése és fizikája is szerintem elég erős. Az egyetlen lehúzó része talán a passzai lehetnek, de ha azt veszed észre, hogy sokszor adja el a labdát akkor érdemes kipróbálni Powerhouse chemy-vel. Igen tudom mindenki a Pace-re megy, de szerintem az alap sebessége is igen mutatós.

Mit ajánlok? Nem egy kötelező lap. Mindenki maga döntheti el, hogy szüksége van rá. Ha kiveszed nem veszítesz vele, ha nem veszed ki se dől össze a világ. Ez tipikusan az a lap, ami a te csapatodtól függ.

Te megcsinálod a Florenzi SBC-t?

×