A Microsoft nagyon közeli megjelenési dátummal bemutatta az új Forza Horizont, amitől sokáig nem fogjuk megtalálni az állunkat.

Az Xbox E3-as eseményén egészen döbbenetes látványvilággal mutatkozott meg az új Forza Horizon, ami ezúttal Mexikó gyönyörű tájai felé veszi az irányt. Megkockáztatom, hogy nem csak a sorozat történetének, hanem úgy a versenyjátékokénak is a legszebbike lesz a Horizon 5, ami óriási nyílt világgal, rendkívül változatos és izgalmas vesenyekkel, és természetesen megannyi menő verdával érkezik Xbox konzolokra – még 2021-ben.

Bizony, a Forza Horizon 5 november 9-én gurul be Xbox One-ra, Series-re és PC-re. Természetesen a megjelenés napjától elérhető lesz a Game Pass-ból, úgy pedig a játékstreamingből is.

A bejelentést követően viszont olyan játékmenetet villantottak, ami után még most is keresem az állam.

 

Mielőtt még rátérnénk a 7 perces gameplay anyagra, fontos megjegyezni, hogy egészen valószínű, hogy ez lesz az utolsó Horizon, sőt, lehet Forza játék Xbox One-on. A játékmenetet Xbox Series konzolokon rögzítették, a régi masinákon igen hasonló, de közel sem számíthatunk ilyen részletes grafikára – már a Serieses ray tracing miatt sem.

Mindemellett cross-gen funkciókkal érkezik, így a One és a Series játékosok is versenyezhetnek majd egymással, ahogyan a kooperatív funkciók is működni fognak a generációk között. Lesznek új játékmódok is, köztük egy elég fun láma-pinata gyűjtögetőssel és a Horizon Battle Royale. Az előző részből ismerős Season felosztás marad, ami azt jelenti, hogy hetente változik majd az időjárás, amitől frissülnek a versenyek, illetve változnak a körülmények.

 

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×