A Ubisoft húzott egy nagyon váratlant és bemutatta a készülő Avatar játékát, ami a francia kiadó egyik első újgenerációs alkotása lesz.

A Ubisoft az E3 kvázi előestéjének számító UbiForward végén egy egészen nagyot villantott. A fő blokkokat követően – ahogyan ilyenkor szokás – kapcsolták Yves Guillemot nagyfőnököt, aki pár szép játékossimogató mondat után egy teljesen váratlan bejelentést tett: van még más is!

Ejha! – gondoltam magamban – hát ez nem is lehet más, mint a frissen megkezdett Star Wars, amihez gyorsan össze is dobtak valami rövid renderelt anyagot, hogy legalább bejelenthessék. Tévedtem. Nagyot. Ez pedig egyáltalán nem baj, mert egy olyan világban veszhetünk majd el helyette, ahová 2009 óta vágyakoznak a sci-fi rajongók.

Több éves fejlesztést követően 2022-ben érkezik az Avatar: Frontiers of Pandora!

Ubisoft Announces Avatar: Frontiers of Pandora - Fuentitech

A játékon egyébként már egészen rég, már 4 éve dolgoznak a Ubisoftnál, nem is akárkikkel karöltve. Az új Avatar játékon – a francia kiadó általam legjobbnak vélt csapata – a Massive Entertainment dolgozik, méghozzá James Cameron filmgyártó cégével, a Lightstorm Entertainmenttel közösen.

A játékról sokat még nem tudunk, azon kívül, hogy egy nyílt világú belső nézetes akció-kaland lesz, amiben egy Na’vi-t irányíthatunk majd Pandora eddig soha nem látott részén. A játékot a Massive saját motorjával, a The Division sorozattal alaposan bizonyított Snowdrop Engine segítségével készítik, így eléggé biztos, hogy a látvánnyal nem lesznek bajok.

A csodálatos előzetesben ugyan játékmenetet még nem láthatunk, azt viszont megtudtuk, hogy a jövő évi megjelenésekor kizárólag PC-n, PS5-ön, Xbox Series konzolokon, illetve Stadia és Amazon Luna játékstreaming szolgáltatásokon lesz elérhető. Magyarul a Ubisoft egyik első újgenerációs játéka lesz.

 

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×