A címvédő portugálok előtt nehéz út áll, ha ismét szeretnének Európa trónjára felülni. Ebben segíthet nekik Diogo Jota is, aki egy új lappal jelentkezik.

Diogo Jota az előző Európa Bajnokság alkalmával még csak tv képernyőkről követhette hazája válogatottját, akik a francia rendezésű tornát sikeresen behúzták a házigazdák ellen 1:0-ra. Ezúttal a csoportban már egymásnak feszül a két óriás és mostmár Jotával a keretben.

A játékosért egy 86-os és 87-es csapatot kell összeraknunk, ami így nagyjából 320-330 ezer közötti SBC árat hoz a lapnak. Jota valamelyik kártyájával legalább egy meccset már biztos mindenki játszott, ugyanis az idei ingyenes OTW lapot a portugál kapta. Nálam a keretben akkor fordult meg huzamosabb ideig, amikor a 83-as TOTGS lapjával fejlődött az OTW is. Az akkor nyújtott teljesítményével teljesen elégedett voltam. Nálam még mindig fontosabb az 5-ös WF, mint az 5-ös SM így tökéletes szerzemény volt számomra.

Statok alapján olyan extrán különlegeset nem hoz a lap. Bőven vannak jobb alternatívák már a játékban. Ha sikerül fejlődnie, akkor mindenképp egy impozáns bestia gazdagítja majd a keretünk, de a mi csoportunk a németekkel és franciákkal igen kemény. Ennek ellenére legjobb csoport harmadik helyet bárki megszerezheti, így még ott is lesz lehetőség a továbbjutásra.

Mit ajánlok? Biztosra nem vehetjük, hogy ez a lap fejlődik, mivel a mi csoportunk a legkeményebb az idei EB-n. Ha vállalod a kockázatot jó lehet. Ha nem szeretnél szerencsejátékozni, akkor érdemes lehet kihagyni.

Te megcsinálod Jota kártyáját?

×