Tavaly lett volna először Magyarországon Budapest Comic Con, de a koronavírus-járvány miatt ez nem valósult meg. Kitűzték viszont az új dátumot.

Igen érdekesen alakult a Budapest Comic Con helyzete. Nagy meglepetés volt ugyanis tavaly a bejelentés, miszerint az eredeti San-Diego Comic-Con hivatalosan Magyarországon is megrendezésre kerülhet. Aztán jött a rossz hír: a koronavírus-járvány miatt a rendezvényt le kellett fújni. Így természetesen kérdésessé vált, hogy mikor is lehet hazánkban Comic Con. Órákkal ezelőtt megérkezett a válasz.

2021 december 11-12-én tartják Magyarország első Comic Con rendezvényét.

„Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy december 11-12 dátumra tesszük az első Budapest Comic Cont. Több szempontot is figyelembe kellett vennünk, de értelemszerűen a rendezvény lelke, azaz a rendelkezésre álló külföldi színészek elérhetősége határozta meg leginkább a döntésünket. Azt is figyelembe kellett vennünk, hogy a célcsoportunk a legkevésbé átoltott, és decemberre nagy eséllyel nem lesz már szükséges a védettségi igazolvány. Így az egyik legszabadabb rendezvényt mindenki tudja látogatni” – írta Csanda Gergely, főszervező.

„A jó hír az, hogy olyan színészeket sikerül így elhoznunk, akik még soha nem jártak Magyarországon.”

A sztárvendégekről, programokról a Comic Con Facebook oldalán adnak folyamatos tájékoztatást. Te ott leszel?

https://leet.hu/?s=chibi&post_type=product

×