A Microsoft játékipari vezetője, Liz Hamren megismétli, hogy az Xbox konzolok nem tűnnek el.

A Microsoftnál Liz Hamren játékipari vezető megerősíti, hogy új Xbox hardverek vannak fejlesztés alatt: a Microsoft új tervet jelentett be, amivel az Xbox élmény hamarosan hardver nélkül is lehetséges lesz a nappaliban. A vállalat azt tervezi, hogy speciális Xbox streaming stickeket ad ki, és az Game Pass Ultimate-et

natív alkalmazásként az okostévékbe is beépíti.

Az E3 előtti tájékoztatón a Microsoft bemutatta, hogyan bővíti a Game Pass-előfizetés elérhetőségét. Hamarosan a modern, interneteléréssel rendelkező okostévéken is elérhető lesz az Xbox / xCloud alkalmazás. Ezenkívül a szolgáltatást a világ több régiójában elérhetővé teszik megfelelő áron, több ISP-csomagban, több internetes böngészőben és a Microsoft által biztosított streaming hardveren keresztül.

Feltételes Xbox streaming stick

Így a Project xCloud szerverek a Game Pass katalógusból közvetlenül a tévékészülékekre fogják streamelni a játékokat. Mi következik tehát a hardverek terén? A Microsoft ismét azt mondja, hogy ez a lépés nem fogja fenyegetni a dedikált konzolokat.

Project xCloud

Egy nemrégiben tartott sajtótájékoztatón Liz Hamren, a játékélményekért és platformokért felelős azt mondta:

A Microsoft már az új, következő generációs Xbox-konzol hardverét tervezi. Csak ne számítsunk rá egyhamar.

„Már keményen dolgozunk az új hardvereken és platformokon, amelyek közül néhány csak évek múlva lát napvilágot. De miközben a jövőre építkezünk, arra is koncentrálunk, hogy az Xbox-élményt már ma több eszközre terjesszük ki, hogy még több embert érhessünk el” – mondta Hamren.

„A felhő kulcsfontosságú a hardver- és Game Pass-menetrendünkben, de senki ne gondolja, hogy lassítunk az alapvető konzolfejlesztésünkön. Valójában felgyorsítjuk azt.”

„Miközben tovább terjeszkedünk PC-n és a mobilokon, a konzol továbbra is a zászlóshajónk marad. A világ legerősebb, legképzettebb konzoljait akarjuk szállítani, olyan eszközöket, amelyek lehetővé teszik a játékosaink számára, hogy még évekig élvezhessék a csodálatos játékokat, beleértve olyan játékokat is, amelyeket még el sem tudunk képzelni.”

Mit gondoltok, érdemes várni az új hardware-es Xbox-ra?

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×