A „rontás” akár már a jövő hónapban érkezhet.

A League of Legends rajongói már jó ideje megismerkedhettek Viegoval, a Romlott Királlyal és a tragikus történetével a Runeterra történetében. A Riot Games azzal incselkedik, hogy ez a történet egy hatalmas „kockázat” lesz, amely több játékot is átfog, beleértve a League-et, a Legends of Runeterra-t és a Teamfight Tacticsot.

A League PBE adatbányászai, a „Surrender at 20” találtak olyan fájlokat, amelyek arra utalnak, hogy a 11.14-es patchben

egy új Ruined King játékmód kerül a szerverekre, Ruination-témájú Summoner’s Rift térképpel, valamint új textúrákkal és a sárkányok és a Baron átdolgozásával.

A Surrender at 20 által közzétett screengrabek alapján a Ruination effekt – amely a térképnek és több aspektusnak is baljós kékeszöld fényt ad – még a két csapat boltosát is átveheti, akiknek a szemei zöldesen izzanak.

A zöld szemű boltos

A képeken látható Dragon és Baron szörnyek is átdolgozásra kerültek. Mindkét célpont ugyanolyan kísértetiesnek tűnik, mint eddig.

Ruination Dragon

Ruination Baron

A Surrender at 20 szerint szinte minden egyes bajnok végső képességének hanghatásai is „Ruination” hatást kaphatnak, valamint Jarvan IV, Miss Fortune és Ashe hangja is. Két kis zenefájlt is találtak a fájlokban, mindkettő az „őrszemeket” említi.

A fájlnevek között a „11_14” számokat is látták, ami szintén arra engedte következtetni az adatbányászokat és a rajongókat, hogy az új módot a 11.14-es patchben fogják felfedni vagy kiadni.

Ha a League javítási ütemterve pontos, akkor ez azt jelenti, hogy az új Ruined King játékmód július 8-án, csütörtökön érkezhet a játékba.

Egyik fájlból sem derült ki, hogy milyen játékmódot hoz az új esemény, de a fájlokban szereplő kódneve Ultbook. Ebből következően az új játékmódnak köze lehet az egyes bajnokok ultijához. De amíg a Riot hivatalosan nem árul el részleteket, a League rajongóknak csak várniuk kell a további információkra.

Az összes képet/leaket pedig ITT találjátok.

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×