Nem csak az új Rainbow Six játékról lesz szó.

Bár az idei E3 teljesen online keretek között lesz megtartva, így is végtelen bejelentés és leleplezés várható az elkövetkezendő napokban. A Ubisoft már tegnapelőtt jelezte, hogy itt láthatjuk majd először a Rainbow Six Extraction bemutatóját is.

A Rainbow Six: Siege játékosoknak is érdemes lesz nézniük a streamet!

 

Kedden este jelezték a Rainbow Six Siege hivatalos Twitter fiókján, hogy a Ubisoft Forward keretein belül bővebb tájékoztatást adnak a Crossplay és Cross Progression témakörben. A Crossplay értelemszerűen a több platform egy időben és meccsben történő játékát takarja (pl. XBOX+PS, PC+Stadia, ezek keveréke).

A Cross Progress pedig azt, hogy egy univerzális accounttal lépünk be az összes platformon és a megszerzett tárgyak, rangok és egyéb dolgok mindenhol elérhetőek lesznek. Erre kiváló példa az Epic Games battle royale játéka, a Fortnite.

A stream részletei

A közvetítést a http://www.ubisoft.com/forward weboldalon követheted majd. Az alábbi időpontokra kell szabaddá tenned magad szombat este:

  • Pre-Show – Magyar idő szerint 20:00
  • Show – Magyar idő szerint 21:00
  • Post-Show – Magyar idő szerint 21:45

Nem nehéz kibogozni, hogy az igazán fontos részletek a Ubisoft játékokkal kapcsolatban 21:00 és 21:45 között derülnek majd ki. Ha lemaradnál, akkor sincs ok az aggodalomra, hétfőn reggel pótolhatod nálunk! 

Jó szórakozást kívánunk!

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×