Egyre izgalmasabbnak tűnik a Warzone történetszála, készen álltok?

A Call of Duty Warzone egy új cutscene-el bővült, mindössze két nappal a Season 4 leleplezése előtt. A cutscene-t akkor kell látnod, amikor legközelebb betöltöd a játékot, bár lehet, hogy már láttad, ha az elmúlt hetekben figyelted a Warzone leakeket.

Az új Warzone jelenet körülbelül két hete szivárgott ki, de ez az első alkalom, hogy játékban is láthattuk. A cinematic a Call of Duty Warzone történetének folytatását ígéri a Season 4 előtt, amely valószínűleg valamikor június 16-a körül fog megjelenni. Bár a Warzone következő évadáról sokkal többet fogunk megtudni a héten, a Summer Game Festen történő hivatalos leleplezés során, úgy tűnik, hogy a mai új cutscene-ből már ki tudunk elemezni néhány történeti utalást.

 

Ahogy arra számítani lehetett, Stitch és Wraith ismét rosszban sántikálnak. Természetesen nem örülnek annak, hogy megmented Adlert a cselszövő karmaikból. Az új klipben hallhatod, ahogy az antagonista duó a következő lépésüket tervezgeti – amihez úgy tűnik, hogy egy titokzatos „dél-afrikai férfi” is kapcsolódik -, ami valószínűleg nagy szerepet fog játszani a 4. évad történetében.

Ami a Season 4 új tartalmát illeti, számíthatunk néhány új fegyverre, a térkép változásaira – ami valószínű csak pár apróság lesz, az operátorok listájának bővítésére, és valószínűleg egy újabb, az Adler-intel eseményhez hasonló, korlátozott idejű eseményre. Bár ismétlem, csütörtökön sokkal többet fogunk tudni arról, hogy mit tervez a Treyarch és a Raven mind a Black Ops Cold War, mind a Call of Duty Warzone esetében.

Mit gondoltok mi vár minket a következő Season kezdetekor?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×