A Riot Games megtiltja a TSM-nek, hogy az új FTX szponzorát használja a League of Legends és Valorant eseményeken.

A TSM a FTX kriptotőzsdével kötött 210 millió dolláros névhasználati jogokkal kapcsolatos nagy hír után a Riot Games bejelentette, hogy a TSM nem használhatja új szponzorát a nevében vagy a mezein a League of Legends és a Valorant esporteseményeken. Nos ez elég kellemetlen, oda lenne az egész deal a Riot miatt?

 

 

De miért nem használhatják az FTX nevet?

A bejelentést a Riot Games észak-amerikai és óceániai esportokért felelős vezetője, Chris Greeley elmondta:

A kriptopénz-szponzoráció nem sérti az LCS szabályait, de a Riot Games kriptopénz-partnerségekre vonatkozó korlátozásaiba ütközik.

 

Emellett a TSM szóvivője a Dot Esportsnak elmondta, hogy mind a TSM, mind az FTX tudott a League of Legends és a Valorant kivételéről, amikor megállapodtak a szponzori szerződésben. De a TSM és az FTX közleménye nem említette a League of Legends és a Valorant tilalmát. Egy Reddit-posztra adott válaszában Andy Dinh, a TSM tulajdonosa és vezérigazgatója megjegyezte, hogy a Riot Games hivatalos eseményeire vonatkozó kivágás megtörtént, de „az FTX továbbra is szponzorálni fogja a League és Valorant játékosainkat a tartalmi, közösségi, élő közvetítési és személyes eseményeken”.

A 210 millió dolláros szponzori szerződés az esport történetének eddigi legnagyobbjai közé tartozik, a rajongók és az elemzők az esport iparágban megjegyezték, hogy ez az üzlet milyen mérföldkövet jelenthet az esport történetében, hogy az esport és a kripto hogyan működhet és növekedhet együtt a jövőben is. Az esport-iparág másik közelmúltbeli mérföldköve a zeneipari titán Spotify, amely bejelentette, hogy egy League of Legends esportnak szentelt podcastot fejleszt a platformján.

Mit gondoltok a TSM 210 millió dolláros szponzoráról?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×