Talán nem túlzás kijelenteni, hogy utolsó releváns hétvégéjéhez érkezett a FUT 21. Utoljára érdemes komolyabban beletaposni a gázpedálba!

Az Ultimate Teamen belül fellelhető legjövedelmezőbb játékmód minden kétséget kizáróan a Weekend League színtere, pláne mióta az aktuális TOTS lapok közül választhat a nagyérdemű. Persze minden érmének két oldala van, mivel nehezebb megőriznie ilyenkor a játékostársaknak hidegvérüket, köszönhetően a játékbeli megszámlálhatatlan hibának, valamint az óriási tétnek. Ilyenkor mindenki kivétel nélkül próbálja kisajtolni önmagából, meg persze keretéből a legtöbbet.

Aki ma belépett a játékba, annak nem mondunk újdonságot azzal, hogy egy EA üzenet fogadta a kezdőképernyő elé magasodva.

A kanadai cég arra hívta fel figyelmünk, hogy milyen eredményt kell elérnünk ahhoz, hogy Ultimate TOTS lapot pickelhessünk a jövő hét csütörtökén. Igazán izgalmas megvilágításba kerülhet a jutalom napja, mikor ma este 19:00-kor első körben pillantjuk meg a legjobbak legjobbjait. Személy szerint régóta nem tudtam rávenni magam egy értékelhető WL-re sem, ám a most íródó krónikájú hétvégét, bizony komolyan meg fogom nyomni!

Egész pontosan erre hívta fel a figyelmünk az EA:

  1. Silver 3,2 – Garantált egy Red Pick, ami legfeljebb 88-as értékkel bírhat, illetve a ROTW, MLS TOTS kettősből kerülhet ki
  2. Silver 1 – Garantált egy Red Pick, aki garantáltan nem lehet Ultimate TOTS lap, ám nincs értékhatár
  3. Gold 3 – Garantált két Red Pick, mely akár Ultimate TOTS lapot is rejthet magában, ám nincs rá garancia
  4. Gold 2,1 – Garantált két Red Pick, azonban az egyik garantáltan be fog adni egy Ultimate TOTS lapot
  5. Elite 3,2,1 – Garantált három Red Pick, egyenként öt lehetőséggel, az egyik Pick sornak tartalmaznia kell egy Ultimate TOTS kártyát, illetve Premium Ultimate TOTS Player Csomag üti a markodat
  6. Top 100 – 1 – Garantált öt Player Pick, mely garantál minimum egy Ultimate TOTS lapot, illetve kapsz egy 11 TOTS lapból álló Ultimate TOTS Csomagot

Leegyszerűsítve a dolgokat, ha biztosítani szeretnél a csapatodba egy Ultimate Team Of The Season kártyát, akkor a 30 meccset megában foglaló lehetőségeid közül legalább 17-et be kell söpörnöd a Gold 2-es szintért cserébe.  Azt gondolom, aki már a Gold 3 magasságába be tud lépni vasárnap, az hatalmas eséllyel pályázhat a legújabb szelekció valamely tagjára. Mindenkinek sok sikert kívánunk a Weekend League küzdelmes menetelése során!

Te hol szoktál befutni a WL-ben?

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×