Legutóbb arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon ti, a magyar közösség, mely Rainbow Six: Siege karaktereket szeretitek a legjobban. Hát tessék…

Nem is olyan rég, egy érdekes kísérletet indítottunk. Készítettünk egy szavazást a magyar Rainbow Six: Siege közösségen belül, ahol arra voltunk kíváncsiak, hogy ti, a magyar közösség tagjai, mely Rainbow Six: Siege operátort preferáljátok leginkább. Persze lehet, hogy erről az egészről lemaradtál, ám ha szeretnéd, még szavazhatsz. Végülis a kedvenc operátorok aránya folyamatosan változhat.

Azonban ma, az eddig beérkezett szavazatok alapján megmutatom, mely operátorokra szavaztak a legtöbben.

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a szavazatokat, összesen kicsivel több mint ezer szavazat érkezett. Természetesen ez nem fedi le a teljes magyar Rainbow Six: Siege közösséget, ám reméljük, hogy később mindenkihez is eljut a szavazás híre. Hátha.

A kedvenc támadó Operátor – Zofia

Úgy tűnik, hogyha támadásról van szó, a magyar közösség leginkább Zofiát veti be. A szavazás során ő gyűjtötte be a legtöbb szavazatot, ám való igaz, hogy nem sokkal előzte meg ACE-t. A kategóriában a legkevesebb szavazatot egyébként Capitao kapta. Valóban olyan jó Zofiával támadni?

A kedvenc védekező Operátor – Valkyrie

Őszintén szólva a védekező operátorokat illetően Valkyrie toronymagasan vezetett, megelőzve minden más operátort a kategóriában. Nem lepődnék meg azon sem, ha mostantól gyakrabban bannolnánk a ranked/unranked meccseken. Való igaz, hogy a kamerák nagyon jól jönnek, még akkor is, ha a karakter maga halott. És igazából lőni sem olyan rossz vele. A kategóriában egyébként Oryx, Warden, sőt Goyo is legalul szerepelt, Aruni és Mozzie pedig Valkyrie után következnek.

Te meglepődtél az eredményen? Ami azt illeti, én igen!

Te kire szavaztál?

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×