A Ligue 1 TOTS csapatában kapott szerepet a PSG argentin jobb szélsője, Angel Di María. Ránézésre egy bestia, de mik lehetnek a támadó erősségei, valamint deficitjei?

Számomra nagyon kedvesre sikeredett a francia liga legjobbjait felsorakoztató TOTS gárda. Neymar, Mbappé, illetve Ben Yedder félelmetesen meta lapjai mellett megérkezett Di María is, aki pofátlanul magas 95-ös összértékelést kapott Kanadából! Be kell valljam, elsőre nem Messi barátján akadt meg a szemem, de ilyen meghatározó, emlékezetes felhozatal mellett talán nem is csoda…..

A komoly forduló pont ott következett be, amikor tegnap késő este kinyitottam a garantált Ligue 1 TOTS csomagomat és kipottyant belőle az argentin srác.

Iszonyatosan megörültem neki, de így jó néhány meccsel a lábában, vajon mennyire volt releváns az örömódám? Erre egy mélyebb elemzéssel kívánok fényt deríteni számotokra!

Lássuk egy felületesebb megközelítést első körben!

Beszéljünk elsőként a számok közérthető nyelvén, melyet nem egyszerű mérni, tekintve eddig a legtöbbet Friendlies módban vitézkedtem a lappal. Szigorúan a tétmeccset nézve összességében 4 összecsapások állítottam csatasorba, amiken 7 gól, valamint 1 assziszt fűződik a nevéhez, azonban a mezőnyben véghez vitt szerepe, még ennél is jobban érezteti magát.

Pace 10/8,5

Teljesen rendben van a sebessége, ennek az Angel TOTS lapnak, bár ahogy a valóságban, úgy a virtualitás világában sem ő a leggyorsabb ló a ménesben. A legtöbb védők szépen le tudja rázni magáról, tehát eléggé meggyőző a játék egyik legfontosabb szegmensében.

Shooting 10/9,5

Itt legfőképpen azért nem kap 10-es osztályzatot, mivel 3-as WF-je valamelyest bekorlátolja a lapot, de ha valakit ez rettentene el a vásárlástól, akkor megnyugtatom, alig érezteti magát a gyengébb lábcsillagozás. Közelről bizonyosan nem fog hibázni a kártya. Rettentően erőteljesek a távoli bombái, érdemes kamatoztatni nála a 99-es csavarást!

Passing 10/10

A hosszú passzt leszámítva, ami 89-es értékeléssel lett felvértezve, majdnem minden 99-es a passzolási alstatjai közül. Di María esetében külön öröm, hogy In-Game is éreztetik magukat a számai passzolásban. Kiosztja az utolsó labdákat, de kis passzos játékokból is oroszlánrészt vállal magának. Külön kiemelendő a 98-as szabadrúgás értéke, ami kimagaslik egész FUT 21-et alapul véve, szinte bármit benyom 30 méteres hatótávon belül állított szituációban.

Dribbling 10/9

Remekül vezeti a labdát, aminek sajnos egy idén alaposan bosszantó hiba ad tanúbizonyságot, sokszor átfolyik a védőkön, vissza kerül hozzá a labda. Fontos elmondani, hogy ez némely esetekben van csak így. Ami számomra kissé lehúzza a dribblinget, az pont az egyensúlya. 83-as besorolással ez bizony érződik nála, bár könnyedén együtt lehet élni vele.

Defending 10/1,5

Nyilván sosem fogjuk majd komolyabb védő feladatokra, tehát innentől irreleváns a védekező statjainak bújása.

Physical 10/6,5

Felemás szájízt hagy bennem a Di María lap fizikális megközelítése, mivel a 71-es erő vajmni kevés. A többi értékkel bőségesen meg vagyok elégedve, ám fejelni egyáltalán nem tud az argentin, ami elvesz egy félkomoly dimenziót tőle, illetve tulajdonosától egyaránt.

Összegezve 330.000 – 350.000 Coint bőségesen megéri rá kiadni, amennyiben 10-es egyéni összhangon képes vagy beépíteni, nála különösen fontosa a keretszám. A főbb, relevánsabb támadó statokban elképesztően masszív ez a TOTS kártya, viszont leginkább jobb szélsőnek, vagy CAM pozira ajánlanám használatra, bár csatárnak sem rossz. 3-as WF értéke, inkább mérhető 4-esnek, engem is meglepett. 16-on belül kétlábas lap.
https://leet.hu/?s=xiaomi&post_type=product

×