Akik komolyabb vérfrissítésre ácsingóznak Karrier Mód fronton, nekik komoly okuk lehet az optimizmusra!

Régebben ezerszer meghatározóbb, relevánsabb volt a FIFA játékokban a Karrier elnevezésű játékmód, mely milliókhoz hozta közelebb a fociszimulációs játékot. Ennek tükrében még érthetetlenebb, miért bánik ‘lesajnált státuszban’ ezzel az EA. Természetesen köszönő viszonyban sincs a FUT anyagi gyümölcsözésével, de mégis a tradíciók, hagyományok mellette szólnak. Elég rendesen reflektál a mai korszellemmel, mely a football egészét körbe lengi az utóbbi bő évtizedben…

Ez a helyzet, azonban könnyedén javulhat valamelyest a FIFA 22-es kiadásával egyetemben.

A 21-es cím egyik legforradalmibb újításaként landolt az Ultimate Team Coop szegmense, mely új színt vitt az egyébként sem fakó játékmódba. A lépés sikeressége tagadhatatlan, ám sokakban felmerült a kérdés, hol a Karrier Mód tuning?

Az online karrier, bizony felpezsdítené ennek az egykoron magasan fénylő játékmódnak a használatát, mivel jóval hosszabb kifutási időt, izgalmakat ígér, amolyan Football Manager módjára. Ennek a tézisnek szolgáltat alapot egy EA alkalmazott álláshirdetése, mely elég konkrétan utal a Coop, illetve online részleg eszközölésére.

Itt pillanthatod meg az ominózus Tweet Bejegyzést:

 

Mindenképpen érdekes, fontos kéréseket vet föl a fent említett bejegyzés, mely sokunk régi álmát rebesgeti. Nagyon ráférne már egy erősebb ráncfelvarrás a Karrier Módra, mely évek óta az unalom mételyébe süllyed, szinte elérhetetlen mélységben. Mi őszintén reméljük, hogy sikeresen kikerekítenek ebből valamint a FIFA 22 megjelenésére, kicsit visszaszerezhetné az EA az idei évvel pofátlanul aláaknázott renoméját.

×