Egy Reddit-felhasználó összegyűjtötte a Warzone több mint 30 legjobb játékosának kontrollerbeállításait.

A Warzone-ban nehéz megtalálni a legjobb kontrollerbeállításokat; órákat tölthetsz azzal, hogy egy privát meccsen bütykölöd, hogy megtaláld a legkényelmesebb, legpontosabb beállítást. Általában a profi játékosok és a tartalomkészítők már megtalálták a tökéletes beállítást saját maguknak.

Bár lehet, hogy egy-egy profi játékos beállításai nem tökéletesek számodra, érdemes kipróbálni hátha lesz olyan, ami a te kezedre rá tud állni.

Íme a teljes lista, amiről leshetsz, hogy megtaláld a tökéletes kontrollerbeállításokat magadnak.

Taiizor Reddit-felhasználó összeállított egy listát a Warzone 33 legjobb játékosának és tartalomkészítőjének kontrollerbeállításairól. Ez a lista részletezi a deadzone-jukat, az érzékenységüket, az érzékenységi szorzójukat, és azt, hogy az érzékenységüket hogyan befolyásolja a szorzó.

The controller settings for 33 pro players from CODWarzone

 

Ahogy ez a lista is bizonyítja, nincsenek olyan kontrollerbeállítások, amelyek mindenkinek egyformán megfelelnének.

Minden játékosnak megvannak a saját preferenciái, de a listából is levonhatók tanulságok.

Az egyik legérdekesebb szempont az, hogy a legtöbb magas szintű játékos a Dynamic Aim Response Curve (dinamikus célzási válaszgörbe) funkciót használja. A dinamikus lehetővé teszi, hogy a célzás kissé felgyorsuljon a thumbstick kezdeti mozgatásakor, ami finom célzásvezérlést és gyors célváltást tesz lehetővé.

A Dynamic az ajánlott beállítás a gyakorlott játékosok számára, de bármikor használhatod a Standardot, mint a NICKMERCS és a JGOD: minden attól függ, mi az, ami a legkényelmesebb számodra.

NICKMERCS bemutatja SCUF kontrollerét.

 

Érzékenység 

Ami az érzékenységet illeti, a profi játékosok körében az átlagos függőleges és vízszintes érzékenység 7,6. Kezdetben érdemes 6 vagy 7-es érzékenységet beállítani, és addig állítani feljebb vagy lejjebb, amíg a legkényelmesebbnek nem érzed. Érdemes azt is megjegyezni, hogy szinte minden profi játékos ugyanarra állítja be a függőleges és vízszintes érzékenységet, így érdemes ezt szem előtt tartani a beállítások kiválasztásakor.

ADS Érzékenység szorzó

Az ADS érzékenységi szorzója azt a tendenciát mutatja, hogy a legjobb játékos normál érzékenysége milyen magas. Általában azok, akik magas érzékenységet használnak (10 vagy annál magasabb), sokkal alacsonyabb ADS-szorzóval rendelkeznek. Ez lehetővé teszi számukra, hogy körülnézzenek a térképen és gyorsan célpontot váltsanak, de távolságban finom célzáskontrollt biztosít számukra.

Kép kreditek: charlieintel.com

Nektek is megvan már a jól bevált beállítás, vagy még mindig finomításokat végeztek?

×