Hamarosan újabb résszel bővül a Battlefield sorozat, de hogy addig se maradjunk játék nélkül akcióssá tették a legfontosabb állomásait.

Nem csak a rajongók, hanem az FPS-ekért egy picit is érdeklődést mutató játékosok is epekedve várhatják a június 9-ét, akkora tűzték ki ugyanis a következő nagy Battlefield leleplezését. A hatos számot a címében viselő fejezetről egyelőre még elég keveset tudnunk, az viszont már egészen biztosnak tűnik, hogy az előző kettővel ellentétben az időben már nem visszafele fogunk ugrani.

A leleplezésig és a megjelenésig azonban még sok víz le fog folyni a Dunán, ezért most egy remek akcióval egy szép, és kifejezetten olcsó csokorba szedte nekünk a Steam a fontosabb Battlefield részeket. 

Szerencsére nem egy villámakcióról van szó, ezért nem kell azonnal mindent eldobnod magadtól – egészen június 14-ig csaphatunk le – 75-67%-kal olcsóbban – pár ezer forintért csupán a legjobb részekre. Egészen pontosan hét BF-ről van szó: az – 1, 3, 4, 5 – számozottak alapvetések, de behúzhatjuk a Hardline-t, a legendás Bad Company 2-t és annak Vietnámos kitérőjét is.

Katt a képre és azonnal a Steam akciós oldalára repülsz!

×