Két hetet vártak a fejlesztők.

A Warzone Season 3 Reloaded frissítése két héttel ezelőtt debütált és egy új pisztolyt is köszönthettünk a játék fájljaiban. A fejlesztők akkor azt írták, hogy még nem feloldható a fegyver, azonban rengeteg játékos már megkaparintotta az elmúlt időszakban. Az AMP63 egy automata pisztoly, így kiváló társunk lehet a közelharcok során. Remélhetőleg nem lesz olyan OP, mint a Sykov volt annak idején, a fejlesztők bizonyára figyelni fogják majd a visszajelzéseket.

 

A fejlesztők kedd este bejelentették, hogy mostantól teljesen hivatalosan is feloldható már az AMP63. Szerencsére nem beszélhetünk túl nehéz küldetésről, 20 meccsen kell megölnünk legalább 5 ellenfelet pisztollyal. A feladat teljesítéséhez a legjobb választások a Sykov, Renetti és .357-es pisztolyok lehetnek. Cold Warban nyugodtan mehet a standard multiplayer, a gyorsabb TTK és a kisebb pálya miatt gyorsan begyűjthetjük a killeket. Zombi módban 400 Critical kill-t kell begyűjtenünk a pisztoly megszerzéséhez. 

Ha nincs meg a Cold War vagy egyszerűen csak Warzone-ban tolnád le a feladatot, akkor irány a Plunder játékmód, hiszen a respawn rendszernek hála gyorsan begyűjthetjük ott is az 5 ölést. Amint összegyűjtötted a megfelelő mennyiséget nyugodtan kiléphetsz és indíthatod is a következő meccset. 

Sok sikert kívánunk!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×