Bizony egyes játékosok szerint van olyan a Valorant-ban, ami hiányzik a CS:GO-ból, viszont a Valve valamiért nem valósítja meg.

Amióta csak megjelent a Counter-Strike, azóta az FPS műfaj egyik legjelentősebb képviselője. A játék persze az évek során rengeteget alakult, fejlődött, megjelent a CS:GO, melyet a Valve a mai napig frissítget. Bármekkora is a siker, a játék nem tökéletes, és van egy dolog, melyet évek óta szeretnének a játékosok, a Valve pedig valamiért mégsem vezeti be.

„Vajon miért nincs a kezdők számára 5v5 casual lehetőség minden pályán?”

Nemrég a Redditen vetette fel egy kezdő játékos, hogy szerinte a CS:GO nagyon nehéz játék azok számára, akik most kezdték el, és szeretnének valamilyen módon gyakorolni, felkészülni a kompetitív játékmódokra. A CS:GO casual jelenleg csak 10v10 meccsekre nyújt lehetőséget, a pályák használatáról nem is beszélve.

„Miért nem csinálnak a CS:GO-ba csak casual 5v5 meccseket minden pályán? Valószínűleg könnyű lenne megcsinálni, de nem teszik. A CS:GO az egyik legrosszabb játék így az új játékosok számára, mert nincs olyan játékmód, ami felkészítene a kompetitív meccsekre. A casual és TDM meg sem közelíti a ranked meccseket. Vannak olyanok, akik a ranked nyomása nélkül akarnak gyakorolni. A fejlesztők viccelnek velünk…” – írta nadineHerrera.

Az biztos, hogy a bejegyzés egy érdekes témafelvetés, amivel természetesen lehet vitatkozni. Az viszont biztos, hogy a CS:GO egyik legnagyobb vetélytársa, a Valorant biztosít hasonló gyakorlási lehetőséget. A kommentelők többnyire egyetértenek azzal, hogy hiányzik egy 5v5 unranked a CS:GO-ból. Mások szerint viszont minden úgy van jól, ahogy most van.

Szerinted mi lenne a helyes lépés? Vitassuk meg!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×