Sokan csak a második részt várták, kellemes meglepetést okoztak a fejlesztők.

2020 őszén jelent meg az első Crysis rész felújított változata, meglehetősen vegyes fogadtatással fűszerezve. Úgy tűnik pénzügyileg mégis sikeres lehetett a remaster, hiszen már 2020 végén felmerültek olyan pletykák, hogy érkezhet a második részből is egy hasonló kivitel.

 

Nos, nem kell tovább a sötétben tapogatóznunk. Május végén a Crysis hivatalos Twitter fiókján is egyre több rejtélyes üzenet jelent meg, kedd este azonban robbantották a bombát egy YouTube videó formájában:

Ősszel érkezik a Crysis Remastered Trilogy!

Bizony, a második rész mellett, a harmadikat is élvezhetjük majd átdolgozott, modernizált keretek között. A megjelenés pontos időpontja nem ismert, az biztos, hogy valamikor ősszel érkezhet majd meg a boltok polcaira. A PC mellett a Switch, Xbox és PlayStation tulajdonosok is örülhetnek majd, hiszen az összes népszerű platformra érkezik majd a trilógia.

Ha valaki azonban a multiplayer részét várta a legjobban, azt sajnos el kell keserítsük. A kiadás csak a single-player kampányt fogja tartalmazni a felhasználók legnagyobb bánatára.

Ti várjátok a második és harmadik rész felújított változatát?

×