Egészen pontosan ez azt jelenti, hogy addig nem kell fizetni a Knockout City-ért, amíg el nem érsz egy bizonyos szintet a játékban.

Az EA nem is olyan rég, május 21-én jelentette meg kaotikus és szórakoztató új multiplayer kidobós játékát, a Knockout City-t. Az induláshoz külön promóció is társult: a teljes játékot május 30-ig ingyen lehetett játszani, utána pedig 19,99 dollárt kellett fizetni, ha tovább akartunk dobálni.

Azonban vasárnap az EA és a fejlesztő, a Velan Studios bejelentette, hogy ha valaki lemaradt erről, ne csüggedjen: most ismét ingyen játszható a játék, bizonyos feltételek mellett.

A játék mostantól ingyenesen kipróbálható, amíg el nem éred a 25-ös „Street Rankot”.

 

A szintkorlát sajnos egyébként igen hamar, akár néhány óra alatt elérhető, de talán ennyi idő pont elég arra, hogy eldöntsük: szeretnénk-e fizetni a játékért. Az a javaslatom, hogy mindenki tegyen vele egy próbát, hiszen semmibe nem kerül. És legalább visszatérnek az általános iskolai tesi órák élményei.

 

A Knockout City elérhető PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X / S-en és Nintendo Switch-en, ráadásul él a crossplay multiplayer is. Vagyis a haverok együtt játszhatnak, függetlenül attól, hogy milyen platformon vannak.

Neked hogy tetszik a játék?

×