Külföldön komoly divatját éli az egyedi IRL FIFA lapok rendelése, forgalmazása. A CardsPlug weboldalán te is egyszerűen juthatsz rajongói lapokhoz.

Ki ne akarna saját, kézzel fogható FUT lapon szerepelni? Ki ne szeretné valamelyik focirajongó haverját, családtagját meglepni egy egyedi FUT lappal? Most lehetőséged van erre, a CardsPlug segítségével. Az említett oldal nem más, mint egy egyedi FUT kártyakészítő szolgáltatás. Megtalálható szinte az összes speckó, valamint a sima gold dizájn is, valamint vannak egyedi tervezésű témájuk is, melyek folyamatosan bővülnek. Rendkívül izgalmas, szisztematikus oldaldizájnjuk könnyen megával ragadja az oda tévedő fanokat, akik akár maguknak, de természetesen egy ízléses ajándéknak is megcélozhatját az egyedi FIFA kártyákat.

Az oldal két külön kategóriát különböztet meg, a legjobb eladási mutatóval rendelkező dizájnokat, valamint a speckó kiadásokat.

Természetesen mindegyik lap mellé különböző képeket rendelhetünk, így az lesz rajta, amit csak szeretnénk. ezen kívül kiválasztható és feltölthető a zászló valamint a klub ikonja is. Persze a lap szintje és a pozíció is megadható. Így teljesen olyan lesz, mint egy igazi FUT lap. A megrendelt lapokat aztán gyönyörűen kinyomtatják és kiszállítják.

Igen, Magyarországra is rendelhető.

Ezek lennének a legkomolyabb megrendelési mutatókat felvillantó szegmens:

 

Illetve itt láthatod a különleges, egyedi tervezésű darabokat:

 

Elképesztően szépek ezek a speciális minták, szerény véleményem szerint. Az oldal le sem tagadhatná angliai mivoltát, büszkén hirdeti, ami így van rendjén. Az egyedi lapok rendelése, egyébként korántsem olcsó mulatság, viszont jó hír: az oldalon jelenleg leárazás van.

Amint látható, a két fenti csomag most 25, illetve 20 százalék kedvezménnyel kapható, ami 22800, illetve 33700 forintot jelent.

Mi a helyzet a méretezéssel, illetve anyaghasználattal?

Jogosan merül fel a kérdés, de ami azt illeti, szabad kezet engednek nekünk a CardsPlug oldalán, mivel négy féle méretezés áll rendelkezésünkre, valamint kétféle anyag tartozik a repertoárba.

  1. Small, 2. Medium, 3. Large, 4. Extra Large – anyaghasználat terén: standard, glass (üveg)

1. (Small): 10.300 Ft , 2. (Medium): 14.500 Ft , 3. (Large): 22.700 Ft , 4. (Extra Large): 37.100 Ft – Ez vonatkozik a standard anyagból készülő lapokra, pontos méretezésért nézz fel barátságos oldalukra!

Miután megvagyunk a méret választással, következhet az egész sava-borsa, tehát nemzetiségünk, pozíciónk, valamint értékeléseink meghatározása, egyéni preferencia alapján. Érdekesség továbbá, hogy egyedi logót is rendelhetünk hőn áhított FIFA kártyánkhoz. 

Legutolsó lépésként meg kell jelölnöd a szállítás, vagy átvétel módját, majd egy átfogó összegzés után mehet a rendelés leadása!

Te szeretnél magadnak ilyen saját FUT lapot?

×