Ugyan még javában tart a francia színtér legjobbjaival foglalkozó TOTS alakulat, legtöbben már az Ultimate felhozatalra ácsingóznak.

Utolsó előtti hetébe lépett a FUT 21, legalábbis ami a komoly jelentőséggel bíró időszakot jelenti a játékmód életében. Az 5 top ligát alapul véve elérkeztünk múlt péntek este az utolsó kőrhöz, ami a francia liga legerősebb, legmasszívabb performanszait nyújtó srácainak gyülekezete. Ez önmagában is elég beszédtémának biztosít táptalajt, mikor a címet vesézzük, ám a fő attrakció még várat magára. Aggodalomra semmi ok, pár napon belül belemerülhetünk a legjobbak legjobbjaiba.

A Ligue 1 összeállítása személy szerint igencsak elnyerte a tetszésem, rengeteg maradandó lap érkezett a FUT 21-be, igaz leginkább támadó fronton.

Mikor érdemes számolnunk az Ultimate TOTS kerettel?

Sokat már tényleg nem kell aludnunk, hiszen e héten pénteken csapódik üstökösként a játékba a TOTS legjobbjait magába foglaló válogatáskazi. Sokan most biztosan elégedetten, megnyugvással telve sóhajtanak fel, pláne azok, akik idáig kuporgatták serényen csomagjaikat, mondván a végén kell/lehet nagyot durrantani. Ők úgy várhatják a péntek 19:00-át, mint Leo az Oscar-díjat, teljes mértékig érthető a felbuzdulás.

Vajon kik fogják alkotni a mesés alakulatot?

Előszóban annyit, hogy egyenlőre homály fedi ebben az esetben, hogy 11, vagy annál egy kispaddal több lappal kell számolnunk. Ebből fakadóan jelen esetben 11 játékos kilétére teszünk jóslatot, pénteken kiderül, mi sül ki belőle.

GK: Jan Oblak (ATM) – 96 OVR Fej-fej mellett haladnak a világ kapusmezőnye előtt egy laza testhosszal Manuel Neuer kollégával, ám idén az EA valamivel magasabbra pozícionálta a szlovént.

LB: Theo Hernandez (ACM) – 92 OVR Ugyan Jordi Alba eggyel magasabb összértékelést kapott, meglepődnénk, ha nem a gyilkos gyorsasággal operáló Theo kapna helyett a legjobbak közt, vagy akár Davies, aki szintén egy bestia a virtuális térben is.

CB: Raphael Varane (RM) – 95 OVR Egyszer már kifejeztem meg nem értésem, ami a francia védőt illeti. El kell ismerni különleges adottságait, de idén sok esetben Ramos nélkül borzalmas ámokfutásokkal ízesítette a Real meccseit, azonban ennek a lapjának fix helye van a legmagasabb szinten.

CB: David Alaba (FCB) – 92 OVR 13 év bőrnadrágos szerelésben, azt gondolom idei kiváló teljesítménye mellett ez is közre játszott kiemelkedő TOTS lapja esetében. Vannak nála nagyobb értékelések TOTS fronton, ám meglepő lenne, ha nem a közel 900,000 Coint erő lap kerülne a tűz közelébe.

RB: Aaron Wan-Bissaka (MUN) – 92 OVR Itt kiélezett a verseny két PL fenegyerek között, ám a Canceloval való összemérésből nálunk az angol becsúszó mester jön ki győztesen, szigorúan a FUT 21-et nézve!

CM: Kevin De Bruyne (MCI) – 96 OVR Mostanra ott tart a helyzet, hogy a belga ász 4-5 éve dörömböl a legjobb középpályások kapuján. Az egyike azon nagy nevű focistáknak, akiket Mourinho kiebrudált, azonban Guardiola kezei alatt valósággal kivirágzottak! Megkérdőjelezhetetlen KDB neve ezen a fikciós listán, reméljük az EB-re felépül a kreatív srác.

CAM: Bruno Fernandes (MUN) – 96 OVR Rossz májúan szólva, ő a tavalyi KDB lap, ami jóformán minden hangszeren játszik, ezzel rendkívül előnyös helyzetbe hozva büszke tulajdonosát. Egyáltalán nem indokolatlan az a 2 millió Coinos árcédula a nyakában.

CAM: Neymar JR (PSG) – 96 OVR Rengetegen, köztük én is azt vallom, hogy sima Gold lapja az örökkévalóságnak készült, ugyanis még mind a mai napig bármire képes a képernyőinken. IF lapját egyszer próbáltam Drafban, természetesen imádtam. Ennyi kiemelkedő tapasztalattal, csak jókat tudok gondolni TOTS lapjáról, remélem lesz szerencsém játszani vele valamilyen formában.

ST: Cristiano Ronaldo (JUV) – 98 OVR Gyakorlatilag elárasztott bennünket klasszisabbnál klasszisabb csatárokkal a TOTS dömping, alig kaptunk komoly szélsőket, bár idén nem is feltétlenül meta-pozíció az RW, LW. A luzitán sztár komoly csatában végül gólkirályi címet ünnepelhetett az Olasz Kupa mellett idén. Mondhatni erősen felemás szezonja volt csapat szinten, egyénileg hozta a fenomenális számait.

ST: Robert Lewandowski (FCB) – 98 OVR 41 bajnoki gól fémjelzi a lengyel ámulatba ejtő szezonját, amit szinte hihetetlen módon 29 tétmeccs alatt sikerült bevasalnia. 0,8 gólt szerez meccsenként Lewy az egész pályafutását figyelembe véve, ha valaki akkor ő érdemelne idén egy 99-es változatot, ám erre vajmi kevés esélyt látunk…..

ST: Lionel Messi (FCB) – 98 OVR Az ember, akit nem lehet eleget dicsérni. A legtöbb szakmabeli, aki komolyabb szinteket is megjárt, azt gondolja, hogy nem is a földről érkezett az apró mágus. Bármikor képes meccsek medrén változtatni lekövethetetlen mozdulataival. Döcögős, motiválatlan szezon rajtot követően, óvatosan berámolt 38 gólt, 12 aszisztja mellett, amihez 47 meccsre volt szüksége.

Cserélnél valakit a fent említett nevekből, ha igen, ki lenne az a lap?
https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×