A Warzone játékosok több 80-as évekbeli témájú crossovert követelnek a Rambó és John McClane sikere után.

A Warzone megjelenése óta az Activision meglehetősen óvatos volt az új crossoverek terén. A Haunting of Verdansk esemény horrorikonokat hozott a játékba, nemrég pedig a Warzone Season 3 nyitotta meg az utat a 80-as évek akcióhőseinek. Most, hogy a Verdansk ’84 már javában zajlik, és lassan vége az első 80’s Action Heroes eventnek, új lehetőségek nyílnak.

A népszerű filmes legendáktól kezdve más videojátékok hőseiig a közösség határozott javaslatokat tett.

Eddig csak filmes franchise-okkal való együttműködéseket láttunk. Fűrész, Rambo és Die Hard, hogy csak néhányat említsünk. De mi lenne, ha a Warzone kirándulása az 1980-as évekbe lehetővé tenné a videojáték-crossovereket is?

Egy Reddit-felhasználó ‘ElectroLuminescence‘ pontosan ezt szeretné látni. Ez az ötlet egy háborús hős helyett a Grand Theft Auto Vice City gengszterét, Tommy Vercettit keveri bele a játékba.

give us this skin from ModernWarzone

A népszerű figurának nyilván grafikai tuningra lenne szüksége, tekintve, hogy 2002 óta nem láttuk. Ha azonban a részletekre is odafigyelnek, akkor furcsa módon illeszkedhetne a Verdansk ’84-be.

Egy másik ötlet, a Reddit-felhasználó ‘Brunz514‘ egy Scarface bundle-ra dobná ki a pénzét. Tony Montana tagadhatatlanul a 80-as évek egyik legnépszerűbb karaktere, így tökéletes lenne őt a Warzone-ban látni.

So Rambos comming as an operator, what about this 80s classic? Tony Montana for president from CODWarzone

 

Lehet, hogy nem rendelkezik katonai szintű kiképzéssel, de mindannyian tudjuk, hogy egy kegyetlen figura, aki éles célzással rendelkezik; tökéletesen illene a Warzone-ba.

Rengeteg játékos támogatta ezt az ötletet, és felajánlott néhány saját javaslatot is. A pletykált Terminátor-bőrtől kezdve egy lehetséges RoboCop-szettig a lehetőségek tárháza végtelen. Azt már biztosan tudjuk, hogy az Activision több 80-as évekbeli crossoverrel tervez a Warzone-ban.

Csak idő kérdése, hogy mi lesz a következő, és ki tudja, talán néhány ilyen fantasztikus ötlet megvalósul.

Ti kit látnátok szívesen a 80-as évekből, mint Operator Bundle?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×