A Capcom játékokból ismertté vált producer, Peter Fabiano új kihívások elé néz, de a jövőben már a Bungie színeiben hoz létre új alkotásokat.

A Capcom rengeteg jó címet adott ki az elmúlt esztendőkben. Mind a Resident Evil 7, mint pedig a Village nagy siker lett, aminek a producere nem más volt, mint Peter Fabiano. A jövőben azonban már nem a Capcom színeiben számíthatunk a munkáira, ugyanis elfogadta a Bungie ajánlatát.

A hírt Twitteren jelentette be, ahol megköszönte a Capcom munkatársainak az együtt töltött időket, de a jövőben már a Destinyért felelős cégnél fogja terjeszteni szárnyait.

Fabiano nem csak producerként, hanem a lokalizációs csapat része is volt a Campcomnál. A Mega Man 11Resident Evil 5, és a Mega Man Zero Collection is az ő nevéhez köthető. Legnagyobb sikere a Resident Evil 7 volt, ahol senior menedzserként követte végig a játék fejlesztését. Ezek mellett a címek mellett a Devil May Cry 5 producereként is emlékezhetünk rá, ahol Dante kalandjait követhetjük végig.

Hogy pontosan milyen projektben fog szerepelni a Bungie-nál azt egyelőre nem tudni. Mindenesetre szükség lesz egy ilyen kaliberű emberre ott, és valószínűleg elsőként a Destiny 2 felélesztésében fog tevékenykedni.

Neked melyik a kedvenc címed, ami Peter Fabiano munkájához köthető?

×