Brutális gépház a Thermaltake műhelyéből.

Amikor minden szükséges alkatrész megvan és végre összeáll a gép nem mindegy, hogy milyen gépházat választunk. Van, aki a legolcsóbb darabok közül választ, de a legtöbben azért adnak a külcsínre is. Amikor már vízhűtéssel, több HDD/SSD-vel bővül a gép, akkor bizony a nagyobb gépházak között kell szétnézni. Itt jöhet szóba a Thermaltake AH T600, az EATX-ek között is kimagasló óriás monstrum, aminek tervezőjét egy repülőgép ihlette meg.

Na, de hogy mekkora a hely? Az AH T600 egész pontosan 628.3 x 337 x 763 mm-es méretekkel rendelkezik, súlya pedig nem kevesebb, mint 20,6 kg. Az egész gépházat pedig direkt a vízhűtésre hegyezték ki, ennek megfelelően szinte csak rajtunk áll, hogy hová tesszük a bordákat. Felül és jobb oldalt akár 360 mm-es hűtőrészt is pakolhatunk, de az elejébe akár 480 mm-es bordát is fektethetünk.

Természetesen csatlakozókból sincs hiány. A gépház tetjén találunk egy Gen 2-es USB 3.1-et, egy Type-C portot, továbbá két darab USB 3.0, egy USB 2.0, illetve egy HD Audio csatlakozó is helyet kapott a termérdek csatlakozó mellett.

Az edzett üveg oldallapok mellett egy másik érdekesség, hogy a hagyományos vízszintes bővítőcsatlakozók mellett függőleges csatlakozási lehetőségre is van lehetőség. Ez persze nem igazán befolyásolja a légáramlatot, de cserébe így gyönyörködhetünk a videókártyánk hűtőjében.

A gépház fekete, illetve fehér kivitelben kapható, 82 ezer forintos árcédula mellett.6

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×