Bár a Raven Software megerősítette, hogy a Modern Warfare fegyverek buffolását tervezik a Warzone számára, néhány játékos már most változtatásokat szeretne.

A Warzone már egy jó ideje integrálódott a Cold Warral, de néhány játékos még mindig hű és nem hajlandó átváltani. Ezek a játékosok még mindig a Modern Warfare fegyvereivel játszanak.

Mivel az AMAX-ot elég nagy nerf érte, néhány Warzone játékos szeretné megváltoztatni a loadoutját, de nem akarnak visszatérni az olyan fegyverekhez, mint a Kilo vagy a Grau. Valami újat és frisset akarnak.

A legtöbb játékos számára a választ az FN Scar jelenti.

Ez egy klasszikus CoD-fegyver, és hihetetlenül erős a való világban is. Még a multiplayerben is szeretik használni,  de a Warzone-ban egyszerűen nem teljesít elég jól.

Buff the SCAR Damage to at Least Equal the AMAX
byu/Skeld2 inCODWarzone

„Az AMAX egy 7,62×39-es fegyver a való világban, a SCAR pedig 7,62×51-es. Sokkal nagyobb lövedék. Miért van a SCAR-nak kevesebb lőszere, alacsonyabb tűzgyorsasága és kisebb sebzése?” – kérdezte egy rajongó, hozzátéve, hogy egy „tökéletes világban” a SCAR jobb lenne.

A SCAR mellett néhány játékos megjegyezte, hogy az olyan fegyverek, mint az Oden és az AK is kaphatnának egy kis szeretetet. Mindkét fegyver erős volt, amikor a Warzone megjelent, de a használat szempontjából lecsúsztak, és a 44., illetve a 39. helyen állnak a WZRankeden.

Mások is egyetértettek, és remélték, hogy a Raven „igazságot szolgáltat” a SCAR-nak a közelgő változtatások során.

Ti mit gondoltok, tényleg több szerepet kellene adni a Modern Warfare fegyvereknek?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×