Egy hiánypótló kép készült a PUBG Vikendi pályájához, ahol láthatjuk a vonatok érkezésének teljes menetrendjét. Ne bízz semmit a véletlenre.

Tudom jól, hogy vannak olyanok, akik már rég eltemették ezt a játékot, ám tény, hogy a PUBG még mindig hatalmas sikernek örvend a játékosok körében. A hivatalos adatok szerint naponta több mint 400 ezer ember indítja el a játékot, nem beszélve a streamerekről. Ha ez nem lenne elég, a játék ráadásul rengeteg érdekes, vicces és hasznos frissítésen megy keresztül, a tesztszerveren például már kipróbálhatók az újdonságok, mint például a focizás a lobby-ban.

Közben egy lelkes rajongó hasznos térképet készített Vikendihez.

Mivel tehát kijelenthetjük, hogy rengeteg a rajongó, vannak olyanok is, akik szeretnek érdekes és hasznos leírásokat készíteni. A Redditen most Spino92 időt, energiát nem kímélve elkészítette Vikendi összes vasútvonalának menetrendjét. Ez azt jelenti, hogy most már a különböző állomások esetében láthatjuk, hogy a körszűkölések alkalmával, illetve a körszűkülések alatt pontosan mikor tudunk felpattanni egy-egy vonatra.

Jelmagyarázat:

Amint látható minden egyes állomáson látható, hogy mikor érkeznek a vonatok. Ezt úgy kell érteni, hogy meccs hányadik körszűkülésében (phase) és percében.

  • A fekete kör azt jelenti, hogy a kör hányadik szűkülésekor (phase) jön a vonat.
  • A kék köröcske pedig azt mutatja, hogy a vonat a kör bezáródása közben érkezik.
  • A kis nyilacskák azt mutatják, hogy hol jelenhet meg a vonat először a meccs kezdetekor.

Ha ezt kitanulod, biztosak vagyunk benne, hogy te leszel a legjobb rotáló Vikendin. Neked mennyire jön be ez a pálya?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×