Nem véletlenül hívják asztali számítógépnek, igaz?

A nem hordozható gépeket szokás asztali számítógépeknek is nevezni. Nos, néhány elvetemült felhasználó túl komolyan vette ezt a kifejezést, így a PC komponenseket magában az asztalban vagy éppen annak egyik fiókjában rejtette el.

Több dolog is lehet a hasonló akciók mögött, egyrészt a kihívás maga, hogy egy asztalon belül jól szellőző és nem túlmelegedő számítógépet építsen az adott vállalkozó szellemű felhasználó. Másrészt jelentős helyet is meg lehet néha spórolni hasonló munkálatokkal. Az egyik képen például nem is magában az asztalban, hanem annak fiókjában rejtette el a delikvens a gépet.

LIAN LI DK-05F DESK CASE

Manapság már kész megoldásokkal is találkozhatunk. Ilyen például a fentebb látható Lian Li DK-05F DESK CASE, mely körülbelül 600 ezer forintért a miénk lehet, már csak a hardvereket kell összeválogatnunk hozzá.

Jöjjön is a képgaléria, melyben több mint 25 darab asztalba épített számítógépet hoztunk el nektek. A legtöbb saját készítésű, így ha hasonló megoldáson gondolkodtok, akkor akár még ihletet is meríthettek belőlük.

Nézzük is az igazi gamer asztalokat!

Ti gondolkoztatok már hasonló megoldáson?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×