Hónapokon belül megjelenhet az új Ubisoft játék.

Kedden megnyílt a játékosok számára a Rainbow Six: Siege Y6S2 szezonja a Ubisoft tesztszerverein. Természetesen ilyenkor az adatbányászok is pillanatok alatt rávetik magukat a fájlokra és általában elégedetten posztolják a rengeteg megtalált kozmetikai tartalmat a közösségi felületeikre.

Azt is régóta tudjuk, hogy a Ubisoft dolgozik egy Rainbow Six: Parasite nevű PvE játékon, melynek pontos megjelenési időpontja nem ismert. Az azonban szinte biztos, hogy nem kell már sokat várnunk rá.

Y6S2-ben több skin is megjelenhet, mely kapcsolódik a másik R6 játékhoz!

A leakerek 6 kozmetikai tárgyat is találtak a Quarantine/Parasite-tal kapcsolatban. Valószínűsíthető, hogy az elkövetkezendő pár hónapban egy közös eventtel ünnepelhetik meg a fejlesztők a Parasite megjelenését. Jelenleg 4 Operator és 2 fegyverskin került napvilágra, ám érdemes lesz figyelgetni a közösségi csatornákat az elkövetkezendő napokban is.

Szinte minden órában érkezik valami finomság a Y6S2 fájljait vizsgálva, így könnyen lehet, hogy az eventről is bővebb információkat kaphatunk akár már a hétvégén.

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×