Ha valaki azt gondolta volna, hogy nem érkezik 2021-ben sok újdonság a PUBG PC-s, konzolos változatába, akkor nagyon téved.

Annak ellenére, hogy a PUBG már jó régóta velünk van, és a dél-koreai kiadók jó sok új játékot terveznek az univerzumban, sőt valószínűleg készül a PUBG 2, még jó sok új tartalom érkezik a jelenlegi játékhoz. Ezt ráadásul maguk a fejlesztők jelentették be nemrég.

Bemutatkoznak a PUBG 2021-es tervei. 


Amit tehát már most hivatalosan nyilvánosságra hoztak, az az, hogy készül a Miramar pálya átdolgozása, ráadásul érkezik két új 8X8 kilométeres map.

Miramar

A 12.1-es frissítéssel a Miramar nagy változáson megy keresztül, sokkal nagyobb átdolgozását terveznek, mint eddig bármikor. Átalakul a világítás, a teljesítmény, a grafikai külső, a domborzat. Változnak az épületek textúrái és azok elrendezése. Frissítik a sziklákat is, hogy jobban illeszkedjenek a játékélményhez. A Miramar rework hamarosan megjelenik az éles szervereken.

Codename: Tiger

A Miramar rework után jön az első új 8×8-as csatatér. A pályán a szokásos harcokat fogjuk vívni, egyetlen nagy változással: meg lesz a lehetőségünk arra, hogy ha a játék elején meghalunk, akkor visszatértjünk. A respawn rendszer sok már Battle Royale játékban benne van, legyen az az Apex Legends, vagy a Warzone. Most végre valamilyen formában a PUBG-ben is benne lesz. 

Codename: Kiki

A szintén 8×8-as pálya 2021 végén, vagy 2022 elején elindul a PUBG-ben. A Kiki változatos helyszínekkel büszkélkedhet majd, a titokzatos földalatti laboratóriumoktól kezdve a hatalmas felhőkarcolókon át, az aluljárókig és a víz alatti épületekig. Kiki tervezése még mindig elég korai szakaszban van.

Lesz még egy új sniper fegyver is, a Lynx AMR, ami a Lynx Anti-Material Rifle rövidítése. 5 lövedékkel rendelkezik, de képes egy játékost azonnal kiiktatni vagy néhány lövéssel felrobbantani egy járművet. Míg az új Quad és a Lynx AMR csak a Miramaron lesz elérhető, Curd szerint más térképekhez is eljuthatnak, ha az emberek eléggé kedvelik őket.

×