Ez az egyedi konzoldizájn igen vegyes reakciókat kapott a gamer közösségben. Egyesek szerint szörnyű, mások imádnák, ha így nézne ki a konzol.

Természetesen nem először látunk olyat, hogy valaki teljesen egyedivé varázsolja otthoni játékkonzolját. Kevesen vállalkoznak azonban arra, hogy alapvető dizájnátalakítást végeznek, ami alapjaiban módosítja a külsőt. Most egy olyan PlayStation 5 dizájnt mutatunk be, amit egy lelkes amatőr készített, és ami teljesen eltér a PS5 eredeti kinézetétől.

Igen, ez egy teljes átalakított, faburkolatú PS5 hardver.

YouTube csatornán DIY Perks egy videóban mutatja be az átalakítást, amit állítása szerint egyébként bárki megépíthet otthon a szükséges szerszámokkal és eszközökkel. Persze mielőtt elkezdenéd, ne feledd, hogy bár ez az egyedi PlayStation 5 abszolút mesésen néz ki, jobb, ha nem próbálod meg otthon megépíteni, mert a végén még tönkreteheted a konzolt.

 

A PlayStation 5 beszerzése továbbra is nehéz, mivel a Sony még mindig nem tud annyi konzolt gyártani, hogy a keresletet kielégítse. A PS5 nagyjából mindenhol elfogyott, és valahányszor felbukkan egy-egy példány egy boltban, szinte azonnal el is fogy. Így egy egyedi PlayStation 5 megépítése a legtöbb ember számára valami lehetetlen dolog, és nem azért, mert nincs hozzá tehetségük, hanem mert eleve nincs is konzoljuk.

Neked hogy tetszik ez az egyedi, faburkolatú PS5?

×