Minden bajnokságnak megvannak a maga csiszolatlan gyémántjai, kikben elképesztő lehetőségek rejlenek. Kik rendelkeznek köztük a legnagyobb értékpotenciállal?

Egyre kisebb szegmensét foglalkoztatja a Fifás közösségeknek a Karrier Mód elnevezésű játékmód, mivel az Ultimate Team teljesen elszipkázza figyelmünket. Amikor azonban belevetjük magunkat a virtuális csapatmenedzsmentbe, nem árt tisztában lenni azokkal az ifjú nevekkel, akik minőségi javulást hozhatnak csapatunk jövőjébe. Általában a valóságot figyelembe véve elmondható, hogy fontos a keret szemszögéből a kiegyensúlyozott koreloszlás. Szükség van sokat tapasztalt veteránokra, akik a kiélezett helyzetekben tudják a helyes, higgadt döntéseket, valamint elengedhetetlen a fiatalok felkutatása, beintegrálása az általunk trenírozott gárdában.

A Karrier Módban ez olyannyira módosul, hogy leginkább érdemes a fiatalokra fektetni a merőben nagyobb hangsúlyt.

Vannak persze játékosok, akik valamelyik top ligás csapat top csapatában mutogatják kivételes adottságaikat, ám akadnak, kik nincsenek a radaron, mivel kisebb ligákban szereplő egyesületeknél igazolt labdarúgók. A cikkünkben szereplő lista útmutatásul szolgálhat, kiket is érdemes kiemelt figyelemmel kísérni.

A legjobb kapusok, illetve védők listája:

 

Itt találod a középpályásokat:

 

Végül, de nem utolsó sorban a támadók:

 

Érdekes kalauzként szolgálhat ez a három kontingensből álló lista, reméljük, tudtunk vele segíteni a Karrier Mód szerelmeseinek, kedvelőinek. A lista természetesen kiegészíthető további nevekkel.
https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×