Már csak néhány nap és véget ér a PUBG 11 szezonja, de a következő évad kapcsán már szép lassan érkeznek a szivárgások. Lesznek új skinek és más újdonságok is.

A PlayerUnknown Battlegrounds évadai általában két hónapot ölelnek fel, így a jogos feltételezések szerint a most futó 11. évadnak egészen pontosan 2021. május 31-én kell véget érnie. Természetesen ez a fejlesztők bejelentéseinek függvényében bármikor változhat, az viszont biztos, hogy a következő évadot illetően már született pár érdekes szivárgás.

Jönnek a SuperHero skinek és valamilyen új ládanyitási lehetőség.

Nemrég PlayerIGN igen érdekes skineket tett közzé a Twitteren, melyről azt állítja, hogy a SuperHero skin kategóriába kerülnek majd az új évadban. A képek alapján különleges skinek várhatók, de hogy ezek hogyan köthetők szuperhősökhöz, azt mindenkinek a képzeletére bízom. Neked melyik skin jön be?

https://twitter.com/PlayerIGN/status/1397056648590487555

 

A másik érdekesség, melyet szintén PlayerIGN osztott meg nemrég, az egy rövid animáció, melyen egy láda nyílik meg a szemünk előtt. A twitter bejegyzés szerint úgy tűnik, hogy a lootbox bevételszerzés visszatérhet a 12. évadban egy teljesen új ládarendszer formájában. Te örülsz ennek a hírnek?

https://twitter.com/PlayerIGN/status/1397085295384743938

 

Szerinted mit hozhat a PUBG 12. évada, illetve te milyen újdonságot látnál szívesen?

×