A TOTS legújabb hullámaként érkezett tegnap este a játékba a holland első vonal legkomolyabb teljesítményeivel szolgálók csapata.

Lassacskán a végéhez közeledik a FUT 21 egyik legnagyobb eseménye, ami a Team Of The Season promó. A legnagyobb dobás még várat magára, azt hiszem ebből mindenki ráismert, az Ultimate TOTS-ra gondoltunk. Mai cikkünk a Hollandiában ténykedőket veszi alapjául, ugyanis tegnap este 19:00-kor megérkezett az Eredivisie TOTS válogatás. A legtöbb ligát vizsgálva elképesztően kiegyenlített vetélkedést láthattunk, több fontos bajnokság is az utolsó fordulóban dőlt el, a hollandoké azonban kivétel ez alól.

Az Ajax mindent elsöprő lendülettel húzta be a megtisztelő címet, tovább építve amúgy sem gyenge renoméját.

A patinás holland gárda nem kevesebb mint 102 gólt focizott össze az idei évadban, ráadásképp övék a legjobban szuperáló védelem is! Az ezüstérem a PSV játékosainak nyakában landolt, míg a dobogó alsó fokára az AZ Alkmaar futott be.

Amint erre pillantasz, meglátod miképp vélekedett az EA, mikor összelegózta Hollandia legjobb férfiait megjelenítő lapokat:

A legkomolyabb produkciót talán az AZ középpályása, Koopmeiners tette le az asztalra, bár Malen lapja tűnik a legmetábbnak mind közül. Szerintünk neki idén nyáron egy nagyobb, európai mércével elismertebb klub irányába vezet az útja. Blind kártyája komoly Tempó upgraden ment át, leginkább CDM poszton alkalmazható statjai alapján. Tavalyhoz hasonlóan Dumfries is kapott meghívót a szezon legjobbjainak pátoszába, nekem nagyon bejött a FIFA 20-ban, kíváncsi leszek idén mivel kecsegtet.

Mindent latba vetve nem lett egy agy eldobós keret, szóljon mentségére: eléggé kitolta mostanra az ingerküszöbünk az EA Sports. 

×