Ismered Viktor Vektort a Cyberpunk 2077-ből? Ő az, aki odaadja neked az implantátumokat. Kiderült, hogy sok játékosnak köszönhetően, ő már egy gazdag ember.

A hivatalos Cyberpunk 2077 Twitter oldalán nemrég egy igen érdekes poszt jelent meg, ami tulajdonképpen egy játékosok által közösen elért eredményt mutat. Létezik ugyanis egy NPC, Viktor, akit azt gondolom, jól ismernek a játékosok, hiszen sok pénzt hagytak nála a játék során. Most kiderült, hogy a Cyberpunk 2077 játékosai már

147 milliárd eurodollárt hagytak nála összesen.

 

A Twitter bejegyzésben azt is kiszámolták, hogy egy Viktor számára hány Burritót jelent: nos 12250000000 Burrito XXL-t tud a fejébe tömni. Ezzel Viktor egyébként a bolygó negyedik leggazdagabb emberéve lett, annak ellenére, hogy csak egy videojáték-karakter. Persze az egész csak egy poén, de érdekesnek érdekes.

Az eredményei szerint Viktor legyőzte Bill Gates-et, aki jelenleg a milliárdosok negyedik helyén áll. Amíg az emberek folyamatosan fizetnek neki a nyílt világú játékában, hamarosan Viktor lehet a világ leggazdagabb embere. Jó, oké, nem igazi, és a pénz sem az, amit kap. De néha olyan jó dolog nagy számokkal dobálózni, nem?

A Cyberpunk 2077-ből egyébként közel 14 millió példányt sikerült eladni 2020-ban, annak ellenére, hogy milyen katasztrofális volt az indulás. A játék pedig folyamatosan javul.

Te kipróbáltad már? Csak azért kérdezem, mert most fél áron lehet hozzájutni a Webshopból. Íme:

×