Úgy tűnik, a következő évek izgalmasak lesznek a Harry Potter fanok számára.

A Harry Potter franchise a világon tömegek szívéhez közel áll, ráadásul Harry, Hermione és Ron kalandjai örök kedvencek maradnak. Természetesen ennek köszönhető az is, hogy a film és játékkészítők még többet szeretnének kihozni belőle.

Most az HBO Max két különkiadás erejéig újra előveszi a franchise-t, hogy megünnepelje Harry Potter világának örökségét és rajongóit.

A Comicbook szúrta ki azt a posztot, amely a varázsvilág weboldalán jelent meg, és az idén érkező két különkiadásról szól. A különkiadások az első Harry Potter-film 20. évfordulójának megünneplésére készülnek – már 20 év eltelt azóta? Mindenesetre a két műsor a valóságban játszódik, tehát nem a fővonalbeli Harry Potter-sorozat újjáélesztését láthatjuk. Ha valaki hasonló filmre vágyik, annak várnia kell a következő Legendás állatok filmre.

Az HBO May egyik műsora egy Harry Potter rajongói kvíz-versenysorozat, a másik egy meglepetés különlegesség, ami visszatekintést ígér a filmek világába. Mindkettő segít megtalálni „a legnagyobb rajongókat”, hogy megünnepeljék és teszteljék varázslóvilágbeli tudásukat. A Warner Bros. Unscripted Television a Warner Horizonnal együttműködve készíti a két különkiadást. A sorozat négy egyórás vetélkedőt mutat be, amelyet a filmek története alapoz meg. A műsor később elérhető lesz az USA-ban az HBO Max, a Cartoon Network és a TBS jóvoltából. Reméljük, Magyarországon is megnézhetjük.

A Harry Potter rajongók a különkiadások után még több tartalomra számíthatnak.

Hamarosan érkezik a Hogwarts Legacy, amihez az alábbi előzest ajánljuk.

 

Aki az USA-ben él, az egyébként nevezhet is, ám 14 évesnek kell lenni hozzá. Itt a nevezési űrlap, ha úgy gondolod, hogy megvan benned, ami kell.

A második különkiadás a vetélkedők után jön majd, és egy „visszatekintés” lesz a sorozatra. Ezen kívül fogalmunk sincs, hogy mi vár ránk ebben a részben – de valószínűleg interjúk vagy régi, kulisszák mögötti felvételek lesznek az eredeti film forgatásáról, amelyek megmutatják, milyen messzire jutott a varázsvilág.

A Harry Potter-rajongók 2022-ben egy igazi csemegére számíthatnak, hiszen megjelenik a Hogwarts Legacy, egy nyitott világú Harry Potter RPG. Az eredetileg 2021-es megjelenésre kitűzött játékot elhalasztották, amit a franchise rajongói örömmel fogadtak. Bár a játéknak vannak fejlesztési problémái, sokak számára a játék lehet a legközelebb ahhoz, hogy maguk fedezzék fel Roxfortot.

Ti is várjátok már? 

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×