A LeetEsport Flashpoint közvetítéseit nem csak az izgalmas meccsek miatt érdemes követni, de értékes nyereményekhez is juthatsz, akár egy Noblechairs székhez.

Azok, akik figyelemmel kísérik a CS:GO világát esport szinten is, valószínűleg tudják, hogy a LeetEsport csatornáján jelenleg is fut a nagysikerű Flashpoint bajnokság közvetítése, teljesen magyar nyelvű kommentár mellett. Természetesen a LeetEsport a közvetítések alatt szeretné meglepni a nézőközönséget ajándékkal is, ezúttal a CaseKing jóvoltából.

A Flashpoint közvetítések nézésével Noblechairs gamer széket, Endgame Gear egeret és egérpadot nyerhetsz.

Mit lehet nyerni?

Tulajdonképpen nagyon egyszerű dolgod van, főleg akkor, ha alapvetően folyamatosan követed a LeetEsport Twitch csatornáját, ahol a Flashpoint Season 3 magyar közvetítése zajlik.

A nyereményjáték során összesen 3 termék talál gazdára a CaseKing jóvoltából:

 

Ráadásként a Leet Webshopban „Flashpoint” kuponnal további 15 % kedvezmény jár az Endgame, Noblechairs és Nitro Concept termékekre!

Az egér és az egérpad a Flashpoint közvetítések alkalmával kerül kisorsolásra a nézők között. Ehhez érdemes mindig követni a műsort, hogy ne maradj le a lehetőségről. A főnyeremény, a gamer szék viszont más módon nyerhető meg.

Főnyeremény:

A Noblechairs EPIC PU gamer szék nem mellesleg a 2020-as Europen Hardware Awards-on a legjobb gamer széknek járó díjat is elnyerte.

Mit kell tenned, hogy megnyerhesd a Noblechairs széket?

A nyereményjátékon való részvételnek nagyon egyszerű kritériumai vannak. Először egy űrlapot kell kitöltened, melyben megadod az adataidat, illetve válaszolsz pár kérdésre, majd lájkolod a LeetEsport Facebook oldalát.

Ne felejtsd el az űrlap kitöltésekor elolvasni a szabályzatot is. A nyereményjáték lebonyolítására az utolsó adásalkalom végén kerül sor.

Sok sikert kívánunk a nyereményekhez!

×