Érdemes egy próbát tenni az öreg AK-val.

Kétségtelen, hogy április vége óta egyre több Warzone játékos veszi kezébe az AK-47-es fegyvert. Természetesen még messze van a konkrét „meta” jelzőtől, de a statisztikákon is tökéletesen leolvasható, hogy folyamatosan nő a népszerűsége.

A végtelenbe és tovább

NICKMERCS ennek örömére össze is állított egy AK-47 loadoutot, melyet szerényen csak MAX DAMAGE AK-47-nek keresztelt el. Nézzük is!

  • Muzzle: Gru Suppressor
  • Barrel: 20” Spetsnaz RPK Barrel
  • Optic: Microflex LED
  • Stock: KGB Skeletal Stock
  • Ammunition: 45 Rnd

A loadoutban helyet kapó kiegészítők megerősítik a fegyver sebzését és mobilitását is, mindeközben pedig távolabbra is eredményesebbek leszünk. A Gru Suppressor által megnövelt lövedéksebesség és hatékony sebzési távolság miatt kiváló barátunk lehet a közepes távolságú harcoknál. A 20″ Spetsnaz RPK Barrel pedig csak tovább növeli ezt. A KGB Skeletal Stock kötelező kiegészítő azoknak, akik imádnak agresszívan rárontani az ellenfelekre, többek között növeli az ADS lövés közbeni mozgási sebességünket, illetve még a sprintelés / lövés állapotok közötti időt is leszűkíti.

Ha szimpatikus a loadout a fenti leírás alapján, akkor mindenképp érdemes neki adni egy próbát. Ha más nem, akkor kiinduló alapnak is tökéletes lehet. 

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×