Egy crossover eseményen keretében a Fortnite kiváló NBA elemekkel bővül, vétek lenne kihagyni a fanoknak. Ekkor jelenik meg az összes Fortnite NBA skin.

A Fortnite az együttműködések királya a videojátékok világában. Most ismét itt az ideje az ünneplésnek, hiszen a játék nemrég bejelentett egy együttműködést az NBA-vel. Ez új Fortnite NBA kosaras skineket hoz majd a játékosok számára, hogy kedvenc csapatukat képviselhessék, amikor a Victory Royale-ért küzdenek.

De mikor szerezheted meg a Fortnite NBA kosárlabdás skineket?

A CharlieIntel szerint az érdeklődő játékosok magyarr idő szerint 2021. május 22-én, hajnali 2 órától kezdve juthatnak hozzá a Fortnite kosárlabdás skinekhez. Az In The Paint szett 31 mezből áll majd. A játékosok a Shoot & Score Packot is beszerezhetik majd, amely a Hookshot Emote-ot és a Mini Hoop Back Blinget tartalmazza, amelyeken a 30 csapat bármelyik logója szerepelhet. A Dribblin’ Traversal Emote is elérhető lesz, amikor a Fortnite és az NBA közötti Crossover esemény elindul.

Ezeknek a tárgyaknak a hivatalos árát még nem hozták nyilvánosságra, de valószínűleg hasonló lesz az ára, mint a játék múltjából ismert crossover kozmetikai tárgyaké.

Továbbiakban lesz egy játékon belüli esemény, és NBA fókuszú hub is érkezik a Fortnite Creative-hoz a The Crossover esemény alatt, ami kétségtelenül rengeteg izgalmat fog hozni a közösségnek a jövőre nézve. Íme a videó:

 

Remélem jót fogtok szórakozni az esemény alatt! Menni fog a kosár?

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×